Search

Dom > NAJČEŠĆA PITANJA
NAJČEŠĆA PITANJA
Kontaktirajte nas
АДРЕСА: 401 Технологија Рд, Кингки, Донггуан, ПРЦхина
МОБИЛЕ: +8613929200587
ТЕЛЕФОН: + 86-769-3901 6600
Е-МАИЛ:
суппорт@поверлонгбаттери.цом

Q: Kako da se identifikuju razliku od baterija?

A:U nastavku se nalazi se rezime uociti razliku baterije. Iako je zgusnuta energija najvećeg, druge važne atributi su rokom trajanja, karakteristike opterećenja, za održavanje, troškove samopražnjenje i sigurnosti. Nikl-kadmijum je prvi punjiva baterija u malom formatu i formira standard protiv kojih drugih hemije često porede.

Nikl-kadmijum-zreo ali ima umerene gustina energije. Nikl-kadmijum se koristi gde dug život, otpusta visoka stopa i prošireni temperaturnom opsegu, važno je. Glavne aplikacije su dvokanalni radio, biomedicinskih opremom i alatom. Nikl-kadmijum sadrži otrovne metale.

Nikl-metal-hidrid - ima veći gustina energije u odnosu na nikl-kadmijum na račun smanjene ciklus život. Postoje bez otrovne metale. Aplikacije uključuju mobilne telefone i laptop računare. NiMH posmatra se kao stepenica do litijum-bitne sisteme.

Kiselinom-najekonomičniji za veću snagu aplikacije gde težina nije bitno. Kiselinom je Preferirani izbor za bolnicu, invalidska kolica, pomocno osvjetljenje sistema i opreme UPS. Ciklusa kiselina je jeftin i osoran. To služi jedinstveni nit to bi bilo teško zamijeniti sa drugim sistemima.

Litijum-jonske-sa najbržim rastom baterije sistema; nudi visoko energetske gustine i niska težina. Zaštita kolo su potrebne da biste ograničili napona i trenutni zbog sigurnosti. Aplikacije uključuju notebook računari i mobilni telefoni. Visoki trenutne verzije su dostupne za alatom, kao i medicinska sredstva.

LiFePO4-Veoma obećavajući i cveta na tržištu. Vrlo dobra zamena za olovo kiselina, Ni-MH i Ni-CD akumulatora, zbog zapaženo sigurnost "," visoke gustine energije "," dug ciklus života "i" niži troškovi; veoma dobar izbor za aplikacije kao solarna skladišta, zapalim sistem, prenosni aparati i UPS nazad itd.


Q: PCM ili BMS-a neophodno je za litijum baterije? Ako da, zašto?

A:Da, to je neophodno za litijum baterije. Od kada je litijum baterija je opasnih materija, a može izazvati curenje ili vatra ako ih zloupotrebe. PCM i BMS-a je neophodno metod zaštititi akumulator od preterane punjenje, preterano otpusta, preterano struja, preterano temperatura i kratak spoj. BMS-a ima i funkcije SPC (država troška), SOH (stanje zdravlja), komunikacije i LCD ekrana itd.


Q: Šta su mogući razlozi za nula napona ili niskog napona baterije paketa?

A:Kratak spoj ili otvoreni krug oko spajanja ili Preusmerenje, de-lemljenje ili hladnog lemljenje zajedničko između baterije i olovo, u pravu vezu između baterije.

Q: Šta su mogući razlozi ako punjiva baterija ili baterija za punjenje paketa možete neće naplatiti?

A:Baterija je nula napon ili ima baterije sa nula napona u okviru paketa baterija.

Tu je u pravu vezu unutar baterije.

Postoji abnormity elektronskih komponenti, odnosno PCB unutar baterije.

Postoji greška u punjač.

Spoljni elementa uzrokuje punjenja efikasnost biti prenizak, kao što su ekstremno niska ili Visoka temperatura.


Q:Šta će se desiti ako baterije različitih kapaciteta se pakuju zajedno?

A:Ako su baterije različitih kapaciteta ili novih i starih baterija se koriste zajedno, curenje, nula napona i tako dalje se može dogoditi. Ako su baterije su punjiva su naplaćene, a neke baterije je naplatio i druge baterije nije u punom nabijen stanju. Tokom pražnjenja, baterije ne mogu u potpunosti obavljati i druge baterije možda preko otpust. Ovuda, baterija će biti oštećen.


Q:Možete da koristite libelom mešanje sa drugim tipovima baterija?

A:Ako zajedno koriste se različite vrste baterije ili nove baterije koriste se sa starim, razlika u karakteristikama napon, kapacitet, itd, može dovesti do preterane obavljanja bateriju koja je iscrpljena prvo, što je dovelo do otoka, koje pucaju ili vatra.


Q:Upozorava i upozorenja za litijum baterije

A:

* Ne ukljuиite ogromne bateriju u vodu.

* Ne koristite i ostavite bateriju u blizini izvor topline poput vatre ili bojler.

* Prilikom punjenja, koristite punjaи specijalno za tu svrhu.

* Ne u rikverc na pozitivne i negativne terminalima.

* Ne poveže baterija električnu utičnicu direktno.

* Ne odbaci bateriju u vatru ili bojler.

* Ne povezuj se pozitivni i negativni terminal direktno sa metalnim predmetima.

* Ne transportuje i skladišti baterija zajedno sa metalne predmete kao što su ogrlice, ukosnice.

* Ne udariti, baciti ili zgazi bateriju.

* Nemoj probosti bateriju sa ekser ili drugi oštar predmet.

* Ne ostavite, naplatiti ili koristite bateriju na vrlo visokim temperaturama uslova (na primer, jaka direktnog sunca ili vozilo u ekstremno toplih uslova).

* Ako da ne curi baterija na elektrolitsku u oči, ne obrisati oči, umesto toga, temeljno isprati oči sa čistu vodu za najmanje 15 minuta i odmah tražiti medicinsku negu. U suprotnom, može dovesti do povrede oči.

* Ako baterija ne odaje miris, stvara toplotu, postaje crno-bela ili deformisan, ili na bilo koji način se pojavi abnormalnih tokom upotrebe "," punjenje "ili" za skladištenje, odmah ga uklonite sa uređaja ili baterija charger i prestanete da ga koristite.

* U slučaju baterijskih izlaza prlja, oиisti na terminalima suvom krpom pre upotrebe.

* Ako bateriju izvan vršena, molim vas da u potpunosti otpusti, drži bateriju sa izolaciona traka, onda staviti ćelije specijalizovane otpatke.

* Traka odbaиenim baterijskih izlaza ih zaštititi.

* Da prestanem bateriju ako punjenje nije završena u okviru navedenog vremena.

* Prestanite da koristite baterije ako baterija postaje nenormalno zgodna, redosled, obezbojenje, deformacija ili abnormalno uslovi su otkrivene tokom upotrebu "," Trošak "ili" za skladištenje.


Q:Da li tvoja fabrika samo proizvođač BATERIJE?

A:Na početku, DUG ENERGETSKU BATERIJU samo proizvedeno samo litijum Jon baterija ćeliju, i to je do fokusiramo jedini danas. Postepeno smo postavili svoje baterije redova (jedan za mali modul baterije paket, drugo je jedna liči na TESLA aluminijum vezivanje proces proizvodne linije za EVs i velike ESS). BORDA je integrisani proizvođač na Litijum jonske baterije, baterije Pack, BMS-a (baterija Management System).

Q:Koja je prednost vaše firme?

A:Kao prvo, tim inženjering iskustva koja sve više od 15years u litijum Jon baterija. U u međuvremenu, otkako smo pun krug (ćelija, ack, BMS-a) proizvođača, što može bolje daUpravljanje kvalitetom svaki proces i trošak čuvanja.

Q:Zašto kupujemo od tebe?

A: 1. povratnu informaciju u roku od 24hrs, pružaju rešenje u okviru 48hrs.

2. preko 15years za proizvodnju i dizajn iskustvo na litijum bateriju kako bi najbolje rešenje.

3. insistiramo na nudeći vojne standardnog kvaliteta, standardni izgled Potrošački i industrijski standardni trošak.

Q:Imate 3 i nezavisnog testiranja izveštaj za vaš proizvod?

A:Nasa celija su se već kvalifikovale sa UN, UL, CE, IEC, TS i tako dalje certifikat, može pomoći i napraviti izveštaj u skladu sa tim kao ti je potrebno.

Q:Koji je tvoj termin dostave proizvoda?

A:Generalno Shenzhen PRIVEZAK ili FOB Hong KONG. Sigurno, CNF, CIF, DDU su sve dostupne i koje će preporučujemo na rok isporuke kupca navodi kupca realnu situaciju.

Q:Mogu da isporučujete baterije na moju stranu vazdušnim ili morem?

A:Svakako, imaju potrebne UN38.3 i MSDS za baterije i pakovanje baterije na potreban način, tako da prevozimo neobavezno tebi po express (FedEx, DHL, TNT ili UPS), vazdušnim tvoj lokalni aerodrom, ili morem.

Q:Šta ti je glavni put?

A:Imamo milione ćelije na lageru i samim tim može da osigura vrlo brza isporuka vremena. Generalno kada svu opremu spremni, probne proizvodnje traje 3 ~ 5working dana za proizvodnju i testiranje. Ali ako je za celu rešenje, da moramo podesiti projektni tim i dalje raspravljati o sa strane kupca da biste potvrdili dizajn projekta i dostava.

Q:Kako da uplate?

A:Prihvatamo plaćanja putem poštanske naloge, evo ga ček i bankovni transfer.

Detektivi nisu ni dalja pitanja, slobodno seKontakt stranica