Search

Dom > Технологија > Производни центар
Производни центар
Kontaktirajte nas
АДРЕСА: 401 Технологија Рд, Кингки, Донггуан, ПРЦхина
МОБИЛЕ: +8613929200587
ТЕЛЕФОН: + 86-769-3901 6600
Е-МАИЛ:
суппорт@поверлонгбаттери.цом

Производни центар

Наш производни тим има више од 15 година радног искуства у пољу литијум-јонских батерија са дисциплинама као што су Леан Оператион и Сик Сигма менаџмент концепти.

ПЛБ поседује најмодернију високо аутоматизовану производну линију како би задовољила безбедност литхиум ион ћелија, конзистентност и поузданост. Поред тога, стриктно контролишемо производне процесе, системе за управљање квалитетом и батерије на бази тестних тестова за ефикасно управљање целокупним процесом својстава ћелија. Наш програм за осигурање квалитета осигурава податке, сортирање и следљивост како би се уверила да је свака ћелија високе сигурности, високе конзистенције и високе поузданости.

Аутоматска машина

Аутоматско резање цацхине

Коришћење аутоматске машине за сечење ће бити непрекидни ваљани лист након сечења материјала, поле комад резан у спецификацију процеса и захтјеве квалитета калема.

Аутоматско мерење

Са високом прецизном пумпом за убризгавање за аутоматску ињектирајућу течност, усвојите аутоматски измењиви притисак, ниске вакуумске статике, високу ефикасност, потпуно течне течности за ињектирање.

ЦЦД Робот заваривање

Инспекцијски систем, фокусни, мање делимични заваривање, спојеви за лемљење, заваривање дубине дубине базена од абнормалног производа аутоматски избацују лош производ.

Сва наша серија производа
проћи националне обавезне стандарде тестирања

26650 висококвалитетних литијумских батерија је један од ПЛБ основних производа. Поред тога, НиЦоМн и ЛиФеПО4 серија се квалификују за тест националне батерије, користе се у ЕВ бусу, системима за складиштење енергије, напајањима, медицинској опреми, сунчевим свјетлима, покретној снази, скутеру, освјетљењу и слободно поље са високом сигурношћу конзистентност и високу поузданост.

Свако питање само слободно јавите ми, увек смо спремни на вашу услугу!