Search

Dom > Новости > Sadržaj
Американци сада користе мање струје него што су радили деценију
Aug 11, 2017

Недавно је Сцана, главна компанија у Јужној Каролини, најавила да је обуставила изградњу на две нуклеарне електране. Део проблема је да су трошкови завршетка пројекта нагло порасли. Али, једнако важан разлог је и то што је потражња за електричном енергијом била Не повећавају очекивања планера када је то први пут предложено 2008. То није изненађујуће. Нови извјештај наводи да је потражња за електричном енергијом широм Сједињених Држава смањена од онога што је прије десет година.

Запањујуће откриће изгледа контраинтитивно, посљедњих неколико деценија, повећање броја дигиталне опреме, уређаја и америчких породица, али на равној телевизији - и крећемо се на мање уређаје, многе наше забавне телевизије, лаптопа, таблета и паметног телефона - значи да је укупна снага још мање у односу на број пројеката у области енергије значајно повећала ефикасност коришћења - нарочито значајан напредак. & Потрошили су се. Продаја стамбених јединица електричне енергије пала је за 3% у периоду од 2010. до 2016. године, према америчкој администрацији информација о енергији (Еиа), са 7%.

Американци гледају мање ТВ-а и више воле преносне рачунаре и таблете. Умножаватељи који користе веома мало снаге су такође у порасту. Иако људи више времена проводе на интернету, они често користе Цхромебоокове и таблете, а оба користе диносаурусе који користе мање простора Него у нашој дневној соби. Уређаји за енергију са звездицом су још једна област на којој се ослањамо на хлађење, прање и сушење одјеће за мање од својих претходника.

ЕИА каже да, пошто Американци користе све више и више дигиталних уређаја за које је потребно укључити, потрошња енергије ће се вероватно повећати у наредних неколико година. Откривање агенције није решило Гоогле, Амазон, Аппле, Фацебоок и друге велике Интернет компаније су потребне за рад рачунара у облаку, јер су се сматрали комерцијалним и кућним коришћењем. Међутим, многе компаније сада користе обновљиве изворе енергије како би испуниле своје потребе за електричном енергијом, а не ослањале се на традиционалне мреже.

Један од фактора који ЕИА не укључује је потражња електричне енергије за електрична возила која ће се поново напунити у будућности. Неке предстојеће прогнозе о превару, електрични аутомобили преоптерећују мрежу, изазивајући неуспех. Ове проблеме обично финансирају браћа Коцх, еккон итд. .

Са отварањем револуције електричних аутомобила, укупна потражња за електричном енергијом ће се повећати, али добра је вијест да се комуналне услуге све више претварају у обновљиве изворе енергије, као што су соларна и вјетроенергија, како би се у будућности задовољиле потребе купаца.


Inače