Search

Dom > Новости > Sadržaj
Analiza tržišta Litijum-jonske baterije
Nov 07, 2016

Sa nove automobilske tržištem pokrenula, Litijum-jonske baterije industrija se u novi zlatni period. S jedne strane, Litijum-jonske baterije je postao najvažniji baterija je tipa u novu energiju vozila, izbijanja novu energiju, Automobilska industrija je otvorio rast Litijum-jonske baterije prostora. S druge strane, iz originalne potrošačke elektronike tržište u autoindustriji tržište, litijum preduzeća treba da nadogradite sveobuhvatan sposobnost, koja će je poboljšala operativne efikasnosti.

Automobilski Litijum-jonske baterije napajanje ima veće smanjenje troškova. U idealnom slučaju, postoji više od 40% opasti na prostoru u trenutni trošak od Litijum-jonske baterije. S jedne strane, to će oslabiti vladine subvencije na razvoj nove energije i Automobilska industrija u efektivnost putanja više tržišno orijentisane; Sa druge strane, da ispuni uslove kvaliteta tržišta, enterprise sa kontrolom dobar trošak u takmičenju će očekivati da dolaze do izražaja.

Povećanje kapaciteta za industriju Litijum-jonske baterije je optimista, ali i oprezan. Iz perspektive proizvodnje proizvoda, mi ćemo Litijum-jonske baterije proizvođači imaju mogućnost, od niskog na visoko je podeljen na tri nivoa:

(1) .have dovoljno kapaciteta

(2) .competent tehničke mogućnosti

(3) .have sposobnost da predvodi na tržištu


Inače