Search

Dom > Новости > Sadržaj
Пекинг снажно развија нове енергетске аутомобиле
Aug 09, 2017

Како би промовисала контролу загађења ваздуха, Пекинг је снажно развио нова енергетска возила. Према мишљењу Пекиншке општинске комисије за урбанизам 8, од краја јуна 2017. године промовисање нових енергетских возила у Пекингу око 135400 возила, укључујући приватне и јединице Око 95300 возила, потражња за електричним колима, а према различитим пољима је изграђено око 92300 шипова за пуњење.

Осмог, службено се управља паркингом тродимензионалног паркинга СОХО модерног града, који се налази поред Цханг-а улице. Станица за пуњење покрива површину од више од 4000 квадратних метара, а укупно је конфигурно брзо пуњење Купа 101, међу њима, 45 кв дц пуњење гомиле 7, 30 кв дц за пуњење 53, 7 кв ак акумулатора 41, може осигурати више од 500 возова дневне услуге, остварити онлине плаћање.

Новинари на лицу места су видјели да станица за пуњење такође има простор за пуњење, салон, собу опремљену ТВ-ом, каучом, климом и осталим садржајима, може да напуни батерију за кориснике пуњача који пружају смјернице и помоћ.

Према извештају пекиншке општинске комисије за урбанизам и нафте и гаса у јужном бин-у, заменик директора увода, до краја јуна 2017. године, електрична енергија за наплату електричне енергије према различитим подручјима у Пекингу, изградила је око 92300 комада за пуњење . Од тога је око 65.000 јединица изграђено у приватној употреби, са односом од око 75%.

Последњих година, Пекинг се фокусирао на пословни круг тржног центра, транспортне центре, пословне зграде, област аутопутева, атракције паркова, бензинске станице и друге јавне паркирне површине, величине јавних станица за пуњење изграђених 1873. године, око 17000 шипова за пуњење, Основни облик шест прстена унутар обима просечног јавног пуњења мрежног радијуса од 5 км.

Ове године, Пекинг ће осигурати да се изграде мање од 3.000 јавних шипова за пуњење, и наставиће да се фокусира на изградњу јавне инфраструктуре за наплату, као што су велика предузећа, транспортне центре, паркови и паркиралишта.

До 2020. године град ће наћи пуњење од мање од 0,9 км од старог града Пекинга, градског подцентра, новог аеродрома и зимских олимпијских игара, рекао је нан бин.

До краја ове године град ће извршити нови национални стандард за електрична возила и постројења за пуњење залиха како би се побољшала свестраност и отвореност пуњења објеката. Истовремено, Пекинг ће такођер побољшати услугу платформе за управљање пуњачима, пружити Власнике са државним градским јавним објектима за наплату, наплаћивање навигације, уједињена плаћања и друге погодне услуге.


Inače