Search

Dom > Новости > Sadržaj
Velike baterije za svaki dom i posao: Za skladištenje energiju da udvostruči ove godine
Nov 21, 2016

Očekuje se da će udvostručiti globalnom energetskom tržištu za skladištenje kao kuće i kompanije da usvoji za skladištenje baterija energiju kako bi dopunili solarni krov i drugih obnovljivih energetskih sistema, premanovi izveštajod strane IHS.

Prema rečima IHS, u narednih deset godina, Litijum-jonske (Li-ion) baterije će postati konvencionalni prostor za skladištenje energije tehnologija, sa više od 80% instalacija za skladištenje globalne energetske uključujući to do 2025.

Samo ove godine globalnom energetskom tržištu za skladištenje se očekuje, dupli, iz 1.4 gigavat sati (GWh ili milijardi watt sati) dodaje u 2015 godine da 2.9GWh.

Kapacitet skladištenja globalne energetske koordinatne mreže povezani ce kukati da 21GWh do 2025, prema IHS Technologiesand #39;Koordinatna mreža povezana energiju za skladištenje tržištu tragač.

Polovina sve instalacije za skladištenje energije doći će do iza metar, što znači u domove i preduzeća, koji je vozila samouprave potrošnje i rezervnu potrebama.

andquot; Za skladištenje energije je podešen da raste brzo koliko fotonaponskih solarne energije je poslednjih godina, što je izazvalo veliko interesovanje iz širok spektar igrača i podvukao po nedavnom spajanjima i Akvizicijama među proizvođačima automobila, majore ulje i gas kompanije i konvencionalne snage dobavljača, andquot; Marianne Boust, glavni analitičar IHS, navodi se u saopštenju.

Japan i Sjedinjene Države će biti najveća skladišta tržištima energije, stvara trećinu tržišta prihod (sabiranja 50 milijardi dolara) u narednih deset godina, rekao je IHS. U Australiji i Japanu, penetracije za skladištenje energije se očekuje da će premašiti 5% kapaciteta Instalisana snaga u 2025, naglašavajući sve veću ulogu koju skladišta će igrati u koordinatnoj mreži stabilnost, obnovljive integracije i upravljanje energijom.

andquot; Sjedinjene Države i Japan su vodeći na putu, ali weand #39; re i s aktivnost u Južnoj Africi, Keniji, Filipinima i drugim zemljama, kao troškovi baterije i dalje pada, andquot; Boust, dodao je.

Kompanije kao što je Tesla su se kladio na Li-ion baterija, i za El. vozila i sisteme za skladištenje iza merač energije.

Ove nedelje,Tesla najavioTo su zvanično otvorila svoje5 milijardi $ Gigafactoryizvan Rino, mada bilo je samo 14% dovršeno.

Do 2018, fabrike će proizvoditi dovoljno baterija pakete da dozvoli Tesla izgraditi oko 500 000 El. aute. El. automobila planira da objavi svoje najekonomičniji mase potrošača vozila,Model 3u to isto vreme.

Do 2020 godine, generalni direktor Tesla Elon mošus smatra fabrike će proizvoditi 35 gigavata (gigawatt je milijarda Vats) kapaciteta baterije, sa ciljem da se vozi dole na po kilovat satu (kWh) trošak paketa baterija za više od 30% kroz ekonomije obima.

Tesla nudistambeno -poslovnihLi-Ion baterija sisteme.

Ove nedelje, Tesla je objaviodrugi deood svojih andquot; master plan, andquot; Prva faza koja uključuje integrisanje andquot solarne panele na krovu; seamlesslyandquot; sa baterije za skladištenje.

U stvari, bez Li-ion baterija storage sisteme, američki električne mreže mogu da padnem, premau studijiod strane Navigant istraživanja prošle godine.

Kao množenje broja solarnih panela na poslu i kući krovova, Americaand #39; s električne mreže donosi na struje koje nikada nije napravljena da podnese: dvosmerni prenos energije.

Sa dvosmerni prenos, uslužni program je i dalje šalje energije kupcu, ali sa solarnim panelima, kupac može poslati višak energije u uslužni program.

andquot; I #39; s nema koordinatnu mrežu sistema na svetu je dizajniran za to, andquot; Rekao je anisa Dehamna, direktor istraživanja analitičar u Navigant istraživanja. andquot; Svaki koordinatna mreža je osmišljen za Transkoder.je jednosmerni protok energije--iz prenosa distribucijom da na kraju user.andquot;


Inače