Search

Dom > Новости > Sadržaj
Možete Google proizvodnja električne automobile
Oct 24, 2016

Kao i IT kompanije, Google je uložio puno ljudstva i finansijskih sredstava u novu energiju vozila, JABUKA, Baidu, Alibaba i Tencent angazovani u oblasti investicija. Prema tehničkoj pozadini od ovih IT kompanija, većina njih su uglavnom razvija inteligentni kontrolni sistem u novu energiju vozila, dok je u strukturi i tri-performanse i dalje zasniva se na Okosnicu tradicionalni polje modernizaciju tehnologije i nastavak istraživanja i razvoja.

U proteklih nekoliko godina, analitičari i eksperti očekuje se u Sjedinjene Države auto industrija ne čuvamo ih u Detroitu, ali u Silikonskoj dolini u budućnosti. Procenjivanje budućeg tržišta u razvoju pametna tehnologija i aplikacija autonomna pokretačka tehnologije i značajnih strukturnih faktora u razvoju ekonomije svet u narednih nekoliko godina, stručnjaci su skloniji da veruju ovi divovi IT, umesto tradicionalnog kompanije.

Poslednjih godina, visoka tehnologija kompanije imaju više kapitala podržava od tradicionalnog proizvoрaиi automobila i teolozi momentum brzog rasta, postaju Okosnicu nove industrije. Tesla je dobar primer.

Google je testirao autopilota godinama, Apple je takođe tvrdio da razviju posao sa El. vozilo. U isto vreme, Baidu, Alibaba, Tencent, i Letv su zamah, sprovesti svoj projekat El. auto. Ali za sada samo Letv ima odgovarajuće proizvode.

Međutim, Google je skloniji da koristite svoje tehnološke prednosti, na osnovu nezavisni automobilski tehnologija radije nego proizvodnja automobila. Njihov položaj je i dalje smer osnovne tehnologije, radije nego stvarni aplikacija. Google možda nameru da se proizvede automatsko pokretačka vozilima. Kao i za Google Android sistema, Google čini se da nije mnogo razlike u donošenju telefone, ali ne postoji sumnja taj Android je uspeh.


Inače