Search

Dom > Новости > Sadržaj
Нова енергетска возила у Кини имају капацитет од скоро 2 милиона возила
Aug 09, 2017

Кинеска мрежа за складиштење енергије: раст продаје нових енергетских возила у земљи довела је произвођаче да започну убрзавање производних капацитета.

Недавно је група гац која је у потпуности у власништву гац нев енерги аутомобиле цо., ЛТД. Истовремено ће до краја наредне године бити завршена нова база енергената са годишњим производним капацитетом од 200.000 возила и резервним капацитетом за ширење од 400.000 возила. Ове године, према подацима статистике, број ауто-компанија који планирају нова енергетска возила приближавају се 2 милиона.

Претходно, након што су независни брендови покренули нове енергетске моделе, гац је покренуо ГЕ3, чист електрични СУВ који се такмичио на тржишту нових енергетских возила. Откривено је да ће, поред ГЕ3, нивои гац кеи такође формирати А0 до Ц, укључујући плуг-ин И све-електрични модели, вишеструки нивои и снага и нова база енергетских возила која ће бити изграђена следеће године је за гац пропагирање нових енергетских возила кеи.

Поред гац, домаће компаније за аутомобил такође су почеле да убрзавају распоред капацитета нових енергетских возила. Ове године, као водећа нова енергетска возила, нова енергија у Цхонгкингу испуњава производну базу зграда, а базу контролише баиц баиц јиакинг ( Цхонгкинг) нова енергетска аутомобилска технологија цо., ЛТД. Уложили су 3 милијарде јуана за изградњу, дизајнира годишњу производњу од 300000 возила, нова енергетска возила 100000, једнофазно планирање ће бити довршено и пуштено у производњу у року од две године. Истовремено, укупна улагања новог енергетског СУВ пројекта у Ксиангтан компанија геели аутомобила је 3,5 милијарди јуана, а укупни производни капацитет ће бити 300.000 возила годишње. Поред тога, укупна инвестиција износи 3 милијарде јуана нове Цхери нове енергетске построје, пројектовани капацитет може бити 100.000 возила, производити цхери Чисто електрично ново енергетско возило, очекује се да ће фабрика почети производњу у току године.

Личност у току студија каже да су нова енергетска возила постала домаћи произвођачи аутомобила како би у будућности преузели један од најважнијих аспеката ауто тржишта, у складу са националним планом, до 2020. године ће се продати домаћа нова енергетска возила У 2 милиона, с обзиром на високу потражњу нових енергетских возила, ауто компаније су започеле нову рунду нових енергетских возила капацитета конкуренције.


Inače