Search

Dom > Новости > Sadržaj
Diskusija na ova dva režima Major tržište energije baterije modul i PAKETOM serije [1]
Nov 09, 2016

Od svog osnivanja 1990 godine, zbog svoje velike gustine energije visokog napona, zaštita životne sredine, dug život i brzo punjenje, itd., litijum baterije su popularni kod digitalne 3 C, alatom, kao i druge industrije, posebno doprinos nove automobilske industrije energije posebno istaknuti. Kao izvor za novu energiju vozila, litijum baterije industrija, ogroman potencijal tržišta, je važan deo nacionalni strateški razvoj. u narednih 5 do 10 godina, industrija lanac će ostvariti ekološki samousavršavanje i razvoj industrije, industrija će, kako se očekuje, probiti 160 milijardi juana.

Kao što svi znamo, iz ćelije litijum baterije u modul za automatizaciju sa PAKETOM naloga za proizvodnju na čitav proces, Skupština linija za automatizaciju je važan faktor za određivanje kvaliteta proizvoda i efikasnost proizvodnje.

Poslednjih godina, sa povećanjem iskustva i automatizacije mogućnostima integracije, domaće kvalitetne opreme inteligentna proizvodnja preduzeća stvaraju baterije automatsko / poluautomatski skupštine dalekovod, integracija opreme za automatizaciju, prikupljanje informacija i prenos (MES), sistemi za upravljanje hardverom bespilotna radionica i drugim aspektima, koje su imale veoma visoko u industriji.

Ovaj članak će analizirati trenutni oblik tržišta iz podnosila modula i karakteristika PAKETOM opreme i tržišta potražnje.

Baterija modul

Litijum baterije modul koji se sastoji od strane stotine ćelija baterije kroz paralelno i da više module, kao dodatak segmentu dizajna, serija u kombinaciji sa sistemom upravljanja baterije i termalni menadžment sistem mogu formirati potpuniji litijum baterije paket sistema. Uopšteno govoreći, da li je mekan torbu, valjkastog ili 18650 baterija, modul h procesa polazimo od jezgra hranjenja. Ulazni materijal može biti pod uslovom da po originalnoj ambalaži dobavljači, proizvođači može takođe da bude otkriven nakon konsolidacija dobar jedinstvenog tacnu. Učitavanje procesa može biti ručno ili automatsko hranjenje kroz pokretne, a onda je zgrabio robota kroz hvataljku. Dok se baterija će čitati šifru (prikupljanje identitet informacije podacima za jednu ćeliju), ćelije za otkrivanje polaritet (sa ili bez uputa suprotno), baterije, sortiranja i sa grupama, i odbiti zlo. Nakon početnog pregleda i sortiranja, po različitim zahtevima moduli i procesa, radi procese, kao što je laser čišćenje - lepkom - ćeliju stek - kutiju montaža - rezanje plastičnih uvo - Laser za kodiranje - ekser - otkrivanje modul.-povezivanje tablica laserskog zavarivanja - BMS-a sistema veza - modul za konačni modul gašenja odnosno.

Litijum baterije modul

U ovom trenutku ispunjava zahteve razne auto proizvođača na tržištu, modula i proizvodnih procesa razlikuju, koja utiče na standard automatske linije za proizvodnju. Dobro je automatizovana linija za proizvodnju u dodatak zadovoljava gore navedene hardverskih konfiguracija i proces zahteva, ali takođe treba da se fokusira na kompatibilnost i andquot; linija ceo beat.andquot; Kao modul ne otkloni, pa dolazne baterije, ljuske, PCB odbor, koji povezuje komad može da promeni, linija za proizvodnju kompatibilnost je posebno važno. Za trenutnu snagu industriji baterija, modul za zahteve za stepen automatizacije su relativno visoke, ali takođe zbog kompleksnosti procesa, radno okruženje uslove, primjenu robota i posebne opreme prednosti su jasne.

Detaljnije baterija PACK tržište će biti u uDiskusija o ova dva režima Major tržište energije baterije modul i serije PAKETA [2].


Inače