Search

Dom > Новости > Sadržaj
Diskusija na ova dva režima Major tržište energije baterije modul i serije PAKETA [2]
Nov 09, 2016

Smo razgovarali o režimima na tržištu energije baterije modula, i sada dozvolite mi da predstavim tržištu PAKET i dva glavna tržišta šare te.

Baterije

Paket je paket, proces je podeljen na tri dela: obrada, skupština, pakovanje. PACK proizvodne linije generalno treba samo da nosi dve funkcije: prenos i otkrivanja. U ovom trenutku proizvođači generalno poluautomatski PACK proizvodne trake, uglavnom koristi za PAKOVANJE on-line, van mreže, testiranje, prenosa i paket.

Među njima AGV auto, napajanje robotsku ruku, bubnjevi, bum su jednostavno i efikasno sredstvo. Zbog fleksibilne linije i druge poslove neodvojiv od ručnog pomoć, tako poluautomatski APARAT je srcu toga proizvođača trenutne konfiguracije. Sa brzim razvojem industrije, sve više kupaca zahtevaju PAKETA i modula MES integracija sistema da bi se bolje upravljanje i brzo upiti, koji je za sistem integrator veliki je izazov.

Baterija proizvođači zabrinutosti

Prošle godine, Ministarstvo industrije objavljenom u andquot; Litijum-jonske baterije industrije standardni conditionsandquot; na skali za proizvodnju i tehnologije u jasno zahtevima andquot; preduzeća treba da usvojimo napredne tehnologije, štedi energiju, sigurna i stabilna, visok stepen automatizacije procesa proizvodnje i equipmentandquot; ali takođe zahteva proizvođača da ubrza razvoj snage baterije proizvoda performansi, kodiranje, veličina specifikacije i serije standarda. Država to pokazuje da u promociji nove energetske Automobilska industrija lanac zajednički razvoj samopouzdanja i odlučnosti.

U ovom trenutku na tržištu baterija napajanje generalno pokazuje male serije sa više vrsta tržišta karakteristike, koja pokazuje nedostatak uniformu produkcijske standarde u industriji. Ako baterija je nedostatak svestranost, možete postići standardizaciju i velikog obima proizvodnje, što je nevidljivo povećao troškove proizvodnje baterija. Istovremeno, zbog kapacitet baterije i ispuštanju indikatori su različite, pravljenje punjenja hrpi takođe predstavlja raznovrstan i prilagođene funkcije, tako da su proizvođači baterija, sistem integrators, vozilo kompanije i baterija recikliranje kompanije nestrpljiv da ujedini specifikacije baterije veličine, tako da razvoj i implementaciju standarda napajanja baterije treba što pre pustiti.

Dva glavna tržišta šare

Razvoj t h tehnologije i popularnost kvalitetne opreme, napajanje baterije posao je svestan toga. Prošle godine, broj domaćih preduzeća opremljena je za potpuno automatski modul proizvodnih linija, proizvodnih kapaciteta i kvaliteta je značajno proširena i poboljšana.

Mislim da da, na tržišna potražnja, modul baterije i PAKETA oprema za proizvodnju iz trenutnog obrasca malim količinama i više sorti u budućnost masovne standardizacije, razvoj rješenja će biti u centru pažnje baterija proizvođači, izdvajanje za automatizaciju modul i linija za proizvodnju servisni PAKET, ne samo za investiranje i povratak je dugoročni razvoj strateškog rasporeda.


Inače