Search

Dom > Новости > Sadržaj
Faradej budućnost namerava da razviju najviši gustinu automobilski litijum baterije
Nov 07, 2016

Proizvođači auto kako da dokažem da ozbiljno razvijate vozila na električni pogon? To je dobra ideja da rade sa dobavljačima baterije da se razvija i proizvodi sa baterije. Nedavno, tretirane kao Tesla rivala, Faradej budućnost saopštio je da su postigli sporazum o saradnji sa Južne Koreje LG hemiju.

Prijavljeno je da Faradej budućnost i LG hemije zajednički razvoj proizvoda na baterije primeniće se na vozila na električni pogon. Prethodno, LG hemije data Litijum-jonske baterije za vozila na električni pogon Chevrolet munju.

Dve kompanije na konferenciji za novinare, je rekao da oni će zajednički cerate andquot, worldand #39; s najviše energije-intenzivna auto litijum baterije andquot;. Pre nego što stignu do saradnje, najviši desity energije od litijum baterije Tesla i Panasonic za izgradnju, proizvodi se samo jedna baterija je u stanju da proizvedu 60wWh i iznad kapaciteta.

Za sada, ne dobijemo mnoge informacije o budućnosti Faradej se razvija vozila na električni pogon, ali na početku prošle godine stezaljka CES 2015 potrošačke elektronike Show, kompanija je prikazana konceptu zvanom FFZER01 električni automobil. Pored toga, razvili su prvi El. kola će verovatno postati konkurent Tesla Model X.


Inače