Search

Dom > Новости > Sadržaj
Технологија графене батерије убрзава развој нових енергетских возила
Aug 24, 2017

Нова енергетска возила представљају тренд развоја аутомобилске индустрије, али технологија за акумулатор аутомобила је и даље кратка, краткорочно и дуго време пуњења, што у великој мјери отежава електрични аутомобил у обичним људима. Данас све више истраживачких института и аутомобила компаније су укључене у истраживање и развој аутоматских батерија за решавање многих проблема у батеријама за напајање.

Да би се решили проблеми складиштења батерија, трајања батерије и брзог пуњења, потребно је додати нове материјале. Као "краљ нових материјала", графен је најситнији, најлакши и најјачи нови наноматеријал на свијету. Одређене одличне карактеристике електрохемијске енергије за складиштење енергије, супер брзо пуњење и пражњење, кола за пуњење и слично, очекује се да ће батерија са мотором довести до поремећаја, тако да је истраживање графенских батерија такође добило корист многих предузећа и пажње на националном нивоу.

У јуну ове године, зхухаи (царбон цомпосите материал цо., ЛТД., И Харбин институт за технолошку сарадњу основали лабораторију за технологију графенских батерија, ради бољег рјешавања проблема у области акумулатора, ради боље имплементације научно-истраживачког пројекта апликативни производи и комерцијални развој, такође је одговор на националну политику, универзитете и сарадњу у области научноистраживачког истраживања и постиже победу положаја колеџа и универзитета и предузећа.

Сакупљати релевантну особу задужену за композиције угљика, рекла је да је тренутни истраживачки институт угљеника и Харбина за технологију истраживања и развој графенског полимерног материјала за складиштење енергије батерије три пута више од традиционалних батеријских производа, снабдевање електричном енергијом са батеријама електричних аутомобила за више аутомобила од 1000 километара, време пуњења је знатно смањено, број пуњења може да достигне више од 3000 пута, тежина батерије је мање од половине традиционалних пуњивих батерија. Иако су ови подаци још увек у експерименталној фази, али нема сумње да Графен ће бити нови убрзани узорак акумулатора акумулатора енергије, стварајући дужи распон, даљи развој и популаризацију кључа.

Кинеско тржиште енергетских возила већ је скочило на врх глобалног тржишта. Иако је стопа прилагођавања новој енергетској политици успорена ове године, развој нових енергетских возила је неизбежан тренд. Због свијетле будућности нове енергетске индустрије, локалне власти и предузећа искористе нове могућности.


Inače