Search

Dom > Новости > Sadržaj
Kako da Echelon koristi baterije
Nov 15, 2016

Performanse vozila na električni pogon baterija će би штит остао kao povećanje broja troška ciklusa. Kada je kapacitet baterije attenuates 80% ocenjeni kapaciteta, nije pogodna za korišćenje u El. vozilo, što znači da njihova upotreba u vozila na električni pogon do kraja zivota.

Ako se ni rekli direktno na akumulator, će neminovno dovesti do ozbiljnih rasipanje resursa, ali takođe dovesti do zagađenja životne sredine. Esalon je iskoristiti novu energiju Automobilska industrija korporativna društvena odgovornost.

U ovom trenutku, baterija je super praktičan problem: problem konzistentnosti baterije. Kada koristite, kapaciteta baterije, unutrašnji otpor, napon, samopražnjenje i drugim parametrima će uticati na ujednačenost bateriju. I paket tehnologija proces takođe pod uticajem baterije parametre. Zbog razlika u doslednosti, performanse baterije je niža od vrednost u monomer. Problem konzistentnosti baterije će dovesti do Proizvodni troškovi bateriju, koristite trošak, trošak za održavanje i Esalon koristite trošak povećala.

Novinara saznala je da su asocijacija za nauku i tehnologiju razvio proizvodnju aktivne saldo BMS-a se mogu nositi sa starenja trajanja baterije za zahteve sistema baterije za upravljanje, u kombinaciji sa promenjenom tehnologiju, predviđanje život i diskretna integracije tehnologije, nivoa Esalon upotrebu baterija uređaja.
andquot; Aktivni bilans zapravo drži naboj i ispuštanju baterije paket gustine, čiji je cilj grupe unutar kapacitet baterije, dok istovremeno obavljati. U odnosu na pasivne izbalansiran, aktivna izbalansiran ukupne performanse i kapaciteta nakon što je u periodu od operacija ima jasnu prednost. andquot; Zhou Xun Wei je rekao.

Napredak u tehnologiji baterija, koji su za poboljšanje performansi od koristi Esalon baterije. El. auto sa baterijom standardizacije doprinosi svoje koristi Esalon.

andquot; Trenutni problem je da cela industrija standarda i tehnologija sistema potreba da se poboljša, domaći paket i BMS tehnologije mogu pomnije integrisana sa battery.andquot; Zhou Xun Wei je rekao.

Depo na BMS tehnologije i baterije za upravljanje tehnologija sve više visoko, poboljšanje i nadogradnju na tehničkom nivou je objektivnim potrebama tržišta, Udruženje sa auto tehnologijom će biti pomnije integrisani upoznati tržišna potražnja. Zhou Xunwei, konačno je dodao.

Brzi razvoj tržišno orijentisane vozila na električni pogon za napajanje Esalon za upotrebu sa andquot; pravi needs.andquot; Napajanje baterija Esalon preopterećenosti ekonomije sa energetskim tržištem za skladištenje i razvoj baterija Esalon koristite velikog obima aplikacija, postepeno će se pojaviti.


Inače