Search

Dom > Новости > Sadržaj
Хиундаи ће покренути аутобусе на зимским олимпијадама 2018. године
Aug 12, 2017

Ако се ваш ауто сломи на снегу, замислите да пустите ауто за вожњу само на ваш спас. Хиундаи ће то учинити на зимским олимпијадама 2018. године.

Хиундаи ће наводно пружити тимове за зимску олимпијаду 2018. године у Пиеонгцхангу у Јужној Кореји. Возила ће бити покренута на мапи са високом резолуцијом са пријављеном грешком мање од 10 цм. Модерне компаније тренутно прикупљају 3Д податке за употребу на својим мапама. Мапа ће обухватити локацију и ознаке пута, кривину и ширину пута, као и информације о путним знацима и сигналима.

Према извештају, Хиундаи је постигао аутономију САЕ цет-4 у својим истраживачким и развојним возилима, што значи да ће аутомобил бити одговоран за контролу возила и праћење животне средине. На нивоу 4, аутомобил је у потпуности способан за вожњу, иако Неки модели омогућавају људску интервенцију и контролу.

Поред јонизације проблема аутоматског вожње, савремена компанија такође показује карту високог резолуције о томе како помоћи аутомобилима за аутомобиле да уђу на тржиште, а ови аутомобили нису неопходно друга возила требају врхунски украсни, што значи да Свакодневни корисници могу себи приуштити.


Inače