Search

Dom > Новости > Sadržaj
Донгфенг потписао споразум о сарадњи са Вуханом
Aug 12, 2017

Према информацијама, јуче је (9. августа) донгфенг потписао споразум о стратешкој сарадњи "13тх пет година" са вуханском општинском владом и развојном зоном уухан. У наредних пет година, донгфенг ће уложити не мање од 30 милијарди у хану Инвестиција.

Објављено је да ће током 13-ог година петогодишњег плана донгфенг вухан база одржати брз раст производње и производње возила, а до 2021. годишња производња целог возила достићи ће 2,4 милиона јединица.

Донгфенг ће улагати у изградњу фабрике вухан три источне, донгфенг Ренаулт надоградње капацитета, фабрике донгфенг путничких аутомобила, донгфенг нове генерације мотора, донгфенг технолошког центра парк фаза ии, донгфенг новог енергетског аутомобилског индустријског парка, источног стила, мјењача и сл. Великих пројеката.

Међу њима, индустријски парк донгфенг нових демонстрационих пројеката нових енергетских возила са укупном инвестицијом од 16,5 милијарди јуана, међу којима је и електронски контролни пројекат донгфенг аероспаце аутомобила започет је у мају ове године, инвестиција од 1,1 милијарде јуана у вухан Развојна зона успоставља заједничко предузеће, истраживање и развој и производњу контролера возила, контролера мотора, контролера мотора, електронске контроле тела и традиционалне телематике и других нових енергетских аутомобилских електроника и аутоматских електронских производа.

Компанија ће повећати улагања у технологију и истраживања и развој у наредних пет година, а развој и улагање аутономних предузећа повећат ће се на више од 3 процента, кажу званичници компаније. Истовремено, изградићемо интелигентну мрежу и Нове могућности истраживања и развоја енергетских возила, изградити истраживачке институције, ојачати водство.


Inače