Search

Dom > Новости > Sadržaj
Gvozdeni fosfata litijum Jon baterija će zadržati 20.5% godišnju stopu rasta pre 2020 godine
Nov 15, 2016

Sandler istraživanja, Indija istraživanja firma je predvideo da iron fosfata litijum Jon baterija globalnom tržištu će rast na 20.5% prosečne godišnje složena stopa rasta od 2016 do 2020 godine.

Prema uvod, više od polovine LFP utrošak iz Kine. I razlog zašto je sjajno tržište traži da je to izuzetan rast El. vozilo u Kini.

Da bi rez izduvnih gasova i uvoz zamena za gorivo, tržište električne vozila će zadržati rast dugo vremena u Kini. I punjiva baterija od EV LFP.

Istraživanje Sandler je prijavila da je Kina čini 40% globalne LFP tržištu, pored toga, redak metalne litijum od LFP oko 95% proizvodnje dolazi iz Kine.

Kompanija kaže da je intervalni obnovljivih izvora energije kao što su fotonaponskih i vetra energije je kljucno uzrokuje rast LFP tržišta. Porast populacije i iscrpljivanje fosilnih goriva, uvoz opreme za obnovljive energije napajanje generacija postepeno postao fokus.

Pored toga, interkonekcija obnovljive izvore energije i električne mreže povećava globalno svetu. U mikro koordinatne mreže i hibridni sistem napajanja, prilagođeni LFP baterija se koristi u rezervnu opremu. Na primer, koordinatne mreže mikro ostrvo Sveti Nikola je usvojio 1000 KWH LFP kao rezervni uređaj.

Povećanje proizvodnje obnovljive energije struje značajno podiže LFP uvoz. I Asia-Pacifik regiona konta za oko 58% svet u celini LFP tržištu transakcija 2015 godine, igrala vodeću ulogu na tržištima LFP širom sveta.

LFP ima beenanincreasinglypopular temu sa svoje visoke gustine energije i dug ciklus života.

Sandler istraživanja navedene neke LFP ključnih preduzeća na globalnim tržištima, kao što je A123 SystemsBJDTehnologija sistema napajanja Električna vozilaZdravo, vlast i OptimumNano energija i sl.


Inače