Search

Dom > Новости > Sadržaj
Litijum baterije dijafragmu investicija je posebno prosperitetne
Nov 07, 2016

S obzirom na početak ove godine litijum baterije dijafragmu investicija je posebno prosperitetna, spajanjima i Akvizicijama, ekspanzija drame scenu onda iscenirano. Pobeda preciznost otkrivena je samo polu-godišnji izveštaj pokazuje da je preuzimanje kompanije litijum baterije za razdvajanje u prvih pola net profit rose 327.7%, sa povećanjem Cangzhou Perl 185.39% na formiranje andquot; dvostruki se uzimaju Jing Yan.andquot;

Iz industrijskog lanca, počevši od druga polovina 2015, Chinaand #39; s novu energiju vozila proizvodnja i plasman veliku eksploziju, pravljenje moć Litijum-jonske baterije proizvodnje činili većinu proporciju vrednost produkcije, koji je naročito pogodan za litijum baterije za razdvajanje litijum baterije od litijum baterije za razdvajanje proizvoda da donese priliku za ogromnom tržištu. Kapitala rush, takođe čini osnovu takve osnove: dijafragme je četiri ključne komponente litijum lokalizaciju stopa je najniža tehničke barijere sa najvišim litijum materijalima, litijum baterija troškove na broju između 10 i 20%.

Na tržištu je slučajno našao da je sa ovom yearand #39; s navedene kompanije na litijum baterije poslovne investicije u spajanjima i Akvizicijama, top deset domaćih litijum baterije za razdvajanje proizvođači u većini obveznice A deo.

Prema Asia operativnim konsalting Statistika 2015 godine Chinaand #39; s litijum baterije za razdvajanje tržište je deljenje podataka, 2015 ukupne potrošnje od Chinaand #39; s litijum baterije za razdvajanje je oko 910 miliona kvadratnih metara. Među njima, proporciju domaće proizvodnje dijafragmu dostigla je 69 odsto; proizvodnja je rangirana top 10 domaće litijum baterije za razdvajanje preduzeća na broju 58 odsto od ukupnog tržišnog udjela. U top deset kompanija u tržišnog udjela, Buda tehnologija plastike podružnica Jinhui visoke tehnologije na broju 7%; Cangzhou Perl 5%; Yuntianhua podružnica Chongqing Numi tehnologija (naveden na novi odbor) na broju 5%; pobeda preciznost Suzhou sila na broju 3%; Yi Teng novu energiju na broju 7%; Zvezda izvorni materijal na broju 7%.

U januara 2016, Guoxuan Hi-Tech zajednički materijal za zvezdu je zajednički podesiti Hefei zvezda izvor nove energije materijala Co., Ltd. i fondacija, ukupne investicije 3 milijarde, novi šest visokih performansi Litijum-jonske baterije za razdvajanje red za proizvodnju, 12-multifunkcionalni keramičkih premaza dijafragmu proizvodnih linija i pet polimera premaza redova za proizvodnju, za izgradnju na istoku Chinaand #39; s najveće energije litijum baterije za razdvajanje proizvodne baze. Kao rezultat toga, veličina domaćeg tržišta, top deset stvoren za zvezdu u andquot;circle.andquot na A-akcije;

Nekoliko dana kasnije, Dell je najavila da planira da uloži 90 miliona juana Hvala Yi Teng 7,5% udela u novu energiju, a po završetku transakcije na sopstveni kapital od 100 miliona juana za Yiteng novu energiju za povećanje kapitala, konačni zbir holding Yi Teng novu energiju 14.62% kolac u ruci veličinu vrha deset tržišta Yi Teng novu energiju.

Cangzhou biser u januaru da stigne u istom proširenje. 26. januara, Cangzhou Perl je objavio investicija od 592 miliona juana izgradnju tri mokre litijum dijafragmu proizvodne linije, staviti u proizvodnju nakon nove 105 miliona kvadratnih metara mokre litijum baterije za razdvajanje proizvodnih kapaciteta.

U februaru, Sinoma nauka i tehnologija je upravo objavio to prednju nogu za izgradnju je platforma za nezavisne industrijski razvoj, zajedničko ulaganje za podešavanje andquot; Sinoma litijum Film Co., Ltd.andquot; zgrada andquot; 200 miliona kvadratnih metara litijum filma linija za proizvodnju građevinske project.andquot; Sutradan, pobeda preciznost na interaktivne platforme za odnose sa investitorima, Suzhou, Češka Republika, ove godine će dodati 4 mokre proizvodne linije, očekuje se da dodate godišnji kapacitet do 150 miliona kvadratnih metara.

Naknadno, u maju, Shuangjie elektro i Tianjina Dong Gao membrana tehnologija Co., Ltd. potpisali su sporazum o povećanje kapitala; Juna, elektro Shuangjie ponovo na Tianjina Dong Gao filmskoj kompaniji da održi 31 odsto udela u Tianjina Dong Gao filma kompanije prvi veliki akcionar. Najnoviji slučaj je da je došlo u 10 avgusta, Иangjuan grupa je saopštila da predloženi kapital 100 miliona juana povećati proizvodnju litijum baterije sa mokrom dijafragmu Hunan nove materijale Co., Ltd. i litijum.

Industrija procenjuje, u 2016 ukupne potrošnje od litijum baterije u Kini je oko 1.096 milijardi kvadratnih metara. Prema savetodavnu podznakovi statistike, Chinaand #39; s litijum za razdvajanje ukupnog kapaciteta baterije dostići će 2.116 milijardi kvadratnih metara, očekuje se na pijacu konkurencija će postati žestoka na kraju 2016.


Inače