Search

Dom > Новости > Sadržaj
Litijum-jonske baterije tanjir je nastavio toplote
Nov 07, 2016

Nedavno, Ministarstvo industrije izdao je andquot; Litijum-jonske baterije industrije standardne najave upravljanja privremeni Measuresandquot; (u daljem andquot; privremeni Measuresandquot;), usmjereni su potpuno prekrivaju jačanje upravljanja Litijum-jonske baterije industrije promociju održivog i zdravom razvoju industrije Litijum-jonske baterije i vodi u industriji za ubrzavanje transformacija i nadogradnja.

andquot; privremeni Measuresandquot; pokazuje da aplikacija za obaveštavanje trebalo da ima sledeći uslovi: nezavisna pravna lica, u skladu sa nacionalnim industrijske politike i srodnih razvojnih planova, u skladu sa andquot; Litijum-jonske baterije industrije standardni conditionsandquot; u skladu sa nacionalnim zakonima i propisima, nema velikih kršenja pravila.

Pod andquot; Litijum-jonske baterije industrije standardni conditionsandquot; strogo kontrolu novu ekspanziju jednostavne proizvodne kapacitete, koji je niskog nivoa tehnologije Litijum-jonske baterije industrija projekata. Među njima, na baterije godišnjim proizvodnim kapacitetom od ne manje od 100 miliona Vots; katoda, anode materijalne godišnjim proizvodnim kapacitetom od ne manje od 2 000 tona, elektrolitičku proizvodni kapacitet od ne manje od 500 tona. Kada enterprise proglasi stvarni izlaz iz prethodne godine ne manje od 50% od stvarnog kapaciteta.

Kina Hong smatra da novi energetski pogon auto prodaje i dalje premašuju očekivanja, uzvodno industrije vezane za lanac proizvodi koji treba da formira jak vaрenje efekat, posebno litijum baterije uzvodno industriju lanca, je tesno cena ruža trend, kao što su litijum cene, tako da trenutni dani Qi Lija, fluorida i druge srodne navedene kompanije će, kako se očekuje, premašiti očekivane performanse takve akcije u bliskoj budućnosti će, kako se očekuje, postati drugi hot spot kandidata svih vrsta na tržištu.Inače