Search

Dom > Новости > Sadržaj
Litijum tržišni udeo na tržištu za skladištenje energije ce kukati da 90% u 2016
Nov 16, 2016

Njegova očekuje da će projekat za skladištenje koordinatna mreža će dostići 2GW 2016, 20% od kraja 2015, vodi za Sjedinjene Države, Kina i Južna Koreja.

Sve značajniju fenomen je da, zbog smanjenja značajne troškove, prednosti litijum baterije u skladištu električne energije u odnosu na prednosti kiselinom baterije se pojavljuju, a čak je počela da izazove natrijum-sumpor baterije i Santi baterije u velikim energetskim skladišta u statusu istorijske monopol.

Litijum tržišni udeo na tržištu za skladištenje energije konstantno povećavala, očekuje rast od 20% u 2010 godini do 2016 90%.

Njegova Statistika pokazuje da je da 90% praćenja za skladištenje energije javnih objekata projektne koristeći tehnologiju litijum baterije. Litijum baterije smanjenja troškova promovišu lanac snabdevanja baterije u autoindustriji i elektromagnetnih polja.

Nakon godina razvoja, intenzivira energiju za skladištenje tržišne konkurencije. Ove kompanije nastavljaju da jačaju razvoj proizvoda za skladištenje energije, kao što su BJD, HS, Samsung SDL, LG hemijskih i Matsushita. Na primer, u sektoru domaćinstva, ko baterije sistem u Australiji je dostigla 450 američkih dolara po kilowatt-hour, koje je Tesla najavio cenu od 3 000 američkih dolara / 7 kwh uporediva sa sistemom.

Libelom se šire u koordinatnoj mreži nivou tržištu aplikacijama, dok je natrijum-sumpor baterije i protok baterije su zauzeli ovaj tržište godinama. Njegova posmatranih da koordinatne mreže klase baterije dostava cena je oko 400-500 američkih dolara po kilowatt-hour u 2016 uključujući margine i upravljanja, i u narednih 18 meseci, biće 30 odsto u padu.


Inače