Search

Dom > Новости > Sadržaj
Litijum metalne baterije ili subverzija energiju za skladištenje industriji
Nov 19, 2016

Prema izveštajima medija, novu bateriju mogao biti primenjen i već iduće godine u pametni telefon, kojim će se prenositi trenutni Litijum-jonske baterije je duplo da za budućnost ove tehnologije mogu se koristiti za vozila na električni pogon. Pored nove baterije možete značajno poboljšati telefon, i #39; s trajanje baterije, to takođe može da se napraviti električni vozilo Kilometraza udvostručio, pa se smanjuje broj korisnika El. auto na kilometraža zabrinutosti.

Nova Litijum-jonske baterije tehnologiju, pod nazivom andquot; Litijum Metal Batteryandquot; je razvijen od strane SolidEnergy sistema, koji je zasnovan u laboratoriji energije od Massachusetts Institutu za tehnologiju. Ove nove baterije će biti dostupne na smartphone uređajima i neprimetan kompanije iduće godine. I to će biti dostupna za proizvođače električne vozila u godini dalje.

Iako grafita je dokazano da bude najbolji i najpouzdaniji materijal za proizvodnju katoda na datum, sadrži ograničen broj Jona. Istraživači se nadaju da koristi litijum metalnu foliju umesto grafitom, to može da primi više Jona, ali obično litijum metalnu foliju i elektrolitičku će proizvesti negativne reakcije, rezultiralo elektrolitsku pregrevanje, i čak i dovesti do sagorijevanja. Solidan elektrolitsku sistema razvijen od strane SolidEnergySystems ne nepovoljno utiču na litijum limenih, što ih čini siguran i pouzdan kao baterije za svakodnevnu upotrebu. andquot; Ovo je Sveti Gral u industriji baterija, andquot; Rekao je Qichao Hu, osnivač i izvršni direktor kompanije.

Industrija analitičari, pametni telefon i notebook proizvođači računara imaju nadao se da produžite radni vek baterije svojih proizvoda, ali litijum-Jonska tehnologija nije bila u stanju da upoznam hemijske karakteristike ograničenja. andquot; Litijum metalandquot; tehnologija je inženjerski otkriжe, uveliko će poboljšati performanse baterije i poboljšati izdržljivost napajanja na baterije, znatno poboljšali ekonomske prednosti za skladištenje električne energije, potrošačke elektronike za promovisanje modernizaciji i transformaciji ljudskog života je od velikog značaja. Budućnost, jednom kada uspešno zatvorena nove automobilske industrije energije, litijum baterije industrije će biti revolucionarni napredak u komercijalnu vrednost i izglede za aplikacije ne treba potcenjivati, odgovarajući koncept dionice vrijedno pažnje.


Inače