Search

Dom > Новости > Sadržaj
NEC volje pokrenuti bespilotna letelica sa litijum baterije za komercijalnu upotrebu
Nov 19, 2016

U 26 sep, 2016 NEC energije uređaja je objavio da su razvili prototip akumulatora litijum Jon srednjih koristi na komercijalnim bespilotna letelica i planirali su da pokrenu proizvod. Prema uvod, u poređenju sa litijum polimer srednjih baterije, bespilotna letelica let times možete postići više od 2 puta na baterije nove razvijene.

Novi razvijenih bateriju, bi gustina energije je popravilo oko 33% kad ga u visoke energije za izlaz. u poređenju sa originalnog proizvoda, pod istim teretom, bespilotna letelica let i let udaljenost može produžiti za oko 33%; i u okviru istog kapaciteta, može da smanji oko 25% težine. Istovremeno, kroz Optimizacija sastav elektrode smanjuje otpor elektrode, gustina energije energije povećao se za 40% od originalnog proizvoda. je bespilotna letelica nemiran uspon i pad takođe može da poboljša trenutnu praćenja izlaza, implementacija može da smanji uticaj vetra leti stably dugo vremena, ali i u slučaju ne toplote baterija na o 5-10niska temperatura okoline.

Pored toga, skoro razvijenim baterije od strane Optimizacija elektrodni materijal, elektrolitičku, kombinacija aditiva, itd, napravim ponovljenog naplatiti i otpustiti kada dugotrajnost više od 10% veća od one kompanije oni moji. Trajanja je ekvivalentno 2 puta više od obične polimer srednjih baterija nivo litijuma, produžava trajanje baterije, što može da smanji trošak. I baterija u pozitivne i negativne dijafragme se koristi izolacija otpornost prema visokim temperaturama snagu proizvoda, osiguravanje bezbednosti.

U budućnosti kompanije biće u stvarni suđenje i prirodnog okruženja da promovišu implementaciju masovne proizvodnje., a planira da počne da prodaje u prvom kvartalu 2017. Cilj je da se postigne promet od 2 milijarde jena.


Inače