Search

Dom > Новости > Sadržaj
Nova energija vozilo prodaje Prompt investicija zanos
Dec 24, 2016

Chinaand #39; s auto-industrija pojačava investicija u novu energiju automobila nakon njihove prodaje.

Proizvoрaиi su stigli iz 94,000 novu energiju vozila između početka januara i krajem aprila, 126.8% u odnosu na isti period prošle godine, prema podacima koje je od strane u Kini asocijacije od automobil proizvođača (CAAM).

Upravljački programi u Kini je kupio 90 000 vozila novu energiju u prva četiri meseca, godine 131.1% na godišnjem nivou, podaci pokazuju.

U aprilu je sama, proizvodnja i prodaja iznosio 31,266 jedinica i 31,772 jedinica odnosno, godine 178.3% i 190.6% na godišnjem nivou.

Sa centralne vlade koji zvaničnu podršku da zelena vozila i njihova popularnost jasno u porastu, proizvoрaиi su povećanje proizvodnje od njih, njihove dobavljači su refocusing specijalista za delove i lokalne vlasti takmiči se da postanu centri za tek nastalu industriju.

Ima da bude nova runda luda ulaganja u električnu energiju i hibridne automobile. Volkswagen AG planira 15 modela za novu energiju u narednih tri do pet godina, predviđajući da će kineski prodaja električne i dodatnu komponentu hibridnog vozila rastu skoro šest puta na 2 miliona godišnje do 2020.

Jugozapadni Chinaand #39; s Sichuan provincija, kao vodeći automaking baza koja planira da proizvede 4 miliona vozila godišnje do 2020 godine, odredila zvanični mete za veću proizvodnju automobila novu energiju u narednih pet godina.

Tri kineske kompanije su zaključile ugovore sabiranje 5,1 milijardi juana za izradu delova za kola novu energiju i puni stanica u Sichuan.

Nova energija kola takođe postaju zvanična uslugu u severnoj Kini.

Taiyuan, glavni grad provincije Shanxija, saopštio je u subotu zamjenit će sve svoje 8,292 pogon na gorivo taksi sa elektriиnih do kraja jula.

Oko 3 000 električni taksiji su već na putu u Taiyuan.

andquot; treba naplatiti dvaput na dan, dva sata vremena, andquot; Rekao je taksista koji je dao samo svoje prezime, Liu.

Uprkos potrošnje manji broj 4 sata na putu u potrazi za karata svaki dan, Liu je rekao iznos provodi napaja njegov taksi i smanjena za četvrtinu svog prihoda je oko isti kao pre.

A portparol sa Taiyuanand #39; s Biro za transport je rekao da je upravljački programi su samo zamoljeni da ispljunu 89,000 juana za novi taksije. Ostatak od 309,800-yuan cena je pokrivena subvencije od države, opanaka, a sad i grad vlada.

U međuvremenu, Taiyuan planira da gradi na El. auto proizvodne baze sa godišnja proizvodnja od 20 000 jedinica godišnje do 2020. Kineski auto firmi BJD otvorio biljka El. auto 4-milijardi-juana u martu.

Zeleno vozilo sectorand #39; s vladinim subvencijama za proizvođače i kupce kao Izuzimanje od licencu naknade i druge stimulacije su podržali razvoj.

Ali, posmatrači su uzmete u obzir koliko dugo će trajati taj bum.

Rizici imaju tendenciju da kada previše investitori se slivaju u istom sektoru, rekao je Wang Xia, predsednik odbora automobilski Kina Saveta za promovisanje međunarodne trgovine.

andquot; Na tržište novu energiju vozila ima mogućnosti i nevidljiva zamke, andquot; Rekao je Wang. andquot; Kina je postala jedan od lidera u elektro i pametan auto tehnologiji, što znači i #39; s malo iskustva za upućivanje na, i viši risks.andquot;

On je rekao da investitori treba da budete oprezni, kao Chinaand #39; s sveukupne prodaje auto zabeležila usporene 6 procenata prošle godine, ali proizvodnja je navodno neprekidno. andquot; Nekim sektorima, kao što je baterija proizvodnju automobila, već videli prekomerne growth.andquot;


Inače