Search

Dom > Новости > Sadržaj
Napajanje baterija kapaciteta, recikliranje Problem je neminovna
Nov 25, 2016

Sa Rastući trend novu energiju vozila, isporuka energije baterije takođe izvukao oštro. Prema automobilska asocijacija statistiku, 2016 januara do jula novo vozilo proizvodnju energije 215 000, predstavlja povećanje od 119.8% u odnosu na proteklu godinu. Posle ukupan trend novu energiju vozila, snagu baterije isporuke u prvoj polovini ove godine i dalje će imati snažan rast zamah, isporuke energije baterije je dostigao 6.67Gwh, odnosno 42.5 odsto prošle godine, sa u prvoj polovini prošle godine 2.72Gwh, što je povećanje od 1.45 puta.

Dok je rast potražnje za napajanje baterije u isto vreme, velike kompanije su u punom zamahu u rasporedu. U žestoke konkurencije, kako bi se ojačale konkurentnosti, proizvođači imaju oko sigurnosti baterija, trajanje baterije i trošak, itd da ubrza proces razvoja.

Uzmi BJD kao primer. U oblasti napajanja baterije uglavnom BJD litijum Gvozdeni fosfata kao jezgro tehnologiju, a Tesla Panasonic Ternalni litijum baterije koriste u odnosu na BYDand #39; s litijum Gvozdeni fosfatnih baterija postoji nešto manje prednosti gustina energije, ali takođe mora da se održi na visokoj nozi ciklus, veća sigurnost performanse i niži troškovi. .

Napajanje baterija performansi i koštati prednosti takođe doveo u BJD poslovne prednosti. 2016 u prvom poluvremenu, BJD reizbor u globalnom El. auto prodaje šampiona, prodaje dostigla 43,244 jedinice. Njene snage baterije poslovne i stoga od tržišnog udjela od 14.4% 2015 godine, povećao za 19.4%. Može se reći da BJD samo zbog svoje snage, tukli su jakim protivnikom.

Naravno, na polju oprezan raspored snaga baterija nije BJD, koji uključuje i Samsung, LG hemijskih, Panasonic i druge industrije divovi. Sa rastom u snagu baterije isporuka, zajedno sa re-raspored preduzeća, jedan možete da zamislite, kapacitet baterije buduće vlasti će se suočiti sa viška situaciji, što će dovesti do niza drugih pitanja, kao što su u garantnom.

Nedavno, Pekingu 2000 novu energiju vozila baterije je prošlo pet godina garantnom roku, recikliranje baterija je postao novi problem. Međutim, zbog nedostatka određenih standarda, glavna odgovornost za recikliranje baterija i stranke da podnese u procesu oporavka nisu jasni, ovo je bez sumnje ugroћen tempa recikliranje energije baterije.

Prema relevantne informacije, trenutni Sjedinjene Države, Japan i druge zemlje za baterije recikliranje ima određene standardne proces, iako nije savršen, ali je bila u središtu na svetu. U Japan, na primer, Japanand #39; s vozilo za nove energetske industrije stranke u početku ustanovili su na andquot; baterija proizvodnja i prodaja - recikliranje, recikliranje treatmentandquot; Baterija je recikliranje sistem, dok je japanski narod takođe spontano podesiti organizacije civilnog društva da učestvuju u recikliranju proizvoda koriste baterije svaku vezu. Nasuprot tome, Chinaand #39; s standardne specifikacije da zaostaju.

Za baterije recikliranje probleme, automobilski eksperti Zhang Zhiyong je izrazio svoje stavove. Zhang Zhiyong je rekao da bez obzira na baterije, recikliranje nakon proizvođaču baterije u kojoj formi, ključno pitanje je da nacionalni standard mora da bude obavezna, nije Puka formalnost. Istovremeno, nacionalni standard treba da razvijemo jedinstvenog obradu proces, koji zahteva svim preduzećima u strogu skladu sa proces implementacije. andquot; Ranije, za druge tipove baterija recikliranje, zemlja je bila bez odgovarajuće politike, ali efekat nije zadovoljavajući, ako postoje nacionalni standard u nacionalne obavezna mere, zatim na tržištu za novu energiju vozila i čak i prirodno okruženje je značajan, uvođenje novih vozila energije je da povede pozitivan tržištu. andquot; Zhang Zhiyong je rekao.Inače