Search

Dom > Новости > Sadržaj
Snage sigurnosti baterije: paket & BMS-a
Oct 24, 2016

Imaju koristi od domaće politike za razvoj novih vozila energije i Elektroprivrede litijum baterije energično podržava, do porasta kapaciteta 2015 novu energiju vozila, energetsku bateriju u pećnici, dividenda politika koristi cela industrijski lanac. Liиnost unutar tijek studija očekuje se da 2016, prve godine razvoja napajanja baterije.

Nema sumnje da tendencija snagu baterije aplikacije, prvi standard potrošača je sigurnost. Nedavno MIIT suspendovan Ternalni litijum baterije, 5561 Volkswagen čisto El. aute je opozvana za baterije za upravljanje sistema problem, koji je podigao svijesti građana snagu baterije sigurnost performanse ponovo.

Za napajanje baterije sigurnost, baterije i BMS-a igrala nezamenljivu ulogu.

Napajanje na baterije, PAKET se sastoji iz tri dela: baterija modul, BMS-a i osnovnih okvira ljuska, koja pokriva termalni menadžment strukturni dizajn, kontrola visokog pritiska, sigurnost upravljanja, itd. Među njima, na BMS-a poznata je kao mozak sistema električne vozilo snagu baterije, konstituisanja tehnologije sa tri jezgra od vozila na električni pogon sa napajanja baterije i sistem za kontrolu vozila.

Na El. auto ekspert qing-quan izjavio je Chen: baterija spakovati bez sistema za upravljanje baterija je bomba. BMS je jezgro snagu baterije paketa, kontrola i optimizacija izbalansiran tovarnog kapaciteta, usluga život i sigurnost. U novi energetski Automobilska industrija lanca, važno je vrednost BMS-a.

Relevantne informacije pokazuje da je BMS-a ima mnoge funkcije kao što su sprečavanje prepunjavanje, izbegavajući otpusta, kontrolu temperature, održavanje baterija komponente napona i temperature izbalansiran i prognoziranje preostale baterije i rezidualni kilometraža, itd. U isto vreme BMS-a je u realnom vremenu, praćenje i prilagođavanje stanje baterije sposobnost za upravljanje, sa više paralelnih podsistem sinhroni koordinaciju sposobnost. Kroz na BMS-a možete precizno merenje potrošnju baterije, da zaštiti baterija ne preko troškova i ispuštanju, izbalansirati baterija napajanja baterije u svakoj, kao i analiza i izračunavanje kapaciteta baterije snage i pretvoren u razumljivo opseg informacija, osigurati sigurnost napajanja baterije operacije.

Objavljen u ministarstvo za nauku i tehnologiju od 2016 nacionalne andquot; novi energetski vehiclesandquot; pilot posebnu datoteku, energetsku bateriju i baterija za upravljanje sistemom prijavljena kao ključni istraživački zadaci, među njima, na andquot; punjenje infrastrukturi za BMS zaštita potražnje stopa odziva od 100% andquot; naveden je kao jedan od sigurno operacija na El. auto infrastrukture i mogućnost povezivanja je jedan od na tehničke aspekte evaluacija indekse.

Uprkos BMS za električne automobile je vrlo važno, ali zbog relativno niska proporcija u celo vozilo trošak, to ne mora pažnju automobilske enterprise dugo vremena, nedostatak iskustva u projektovanju i proizvodnji. BMS proizvode dobro i jači, domaćih preduzeća u oblasti napajanja baterije BMS-a je i dalje ima dug put da idem, ali zbog iznenadnog izbijanja nove automobilske proizvodnje energije, rapidne ekspanzije nizvodno aplikacije tržištu vremena je ne dovoljno da bi BMS-a industryand #39; s rast. izveštaj predviđa da do 2020 godine skale tržištu baterija napajanje vozilo dostigne 120 milijardi JUANA. Među njima, putnik auto koristite BMS Sistemski nalozi za oko 10 do 16 odsto, komercijalne račune za oko 3 do 5 odsto, na domaće vozila na električni pogon. Na skali tržištu BMS-a će dostići 17 milijardi JUANA.


Inače