Search

Dom > Новости > Sadržaj
Tržištu električne energije litijum baterije recikliranje
Nov 15, 2016

Sa brzim razvojem novih vozila energije, velikog broja snaga baterije kao škart, Chinaand #39; s baterije recikliranje je postao skale industrije. Napajanje za reciklažu baterijom postane neophodno slabost u zaštiti životne sredine. Veliki broj škarta baterije utiče na zagađenje životne sredine i doveo neugodnosti. Kina je worldand #39; s najveće tržište baterije sa kiselinom, će biti odbačen kao škart svake godine više od 300 miliona tona baterije, koji ponovo preradu olova legura kiselinom baterije biljku ponovne izrade nove baterije, pa vrednost visoko reciklirati, trebalo da bude rešeno unutar velikog broja teških metala i baterija tečnost će prouzrokovati zagađenja tržišta, u stvari , rano za ovaj problem, za gore navedene probleme, vlada, preduzeća i potrošače trebalo da aktivno igraju vezu mehanizam za promovisanje baterija recikliranje i reciklažne industrije razvoja, da se smanji na baterije zagađenja i otpada problema sa strujom, da proširi baterija život i vrednost lanac.

Postoje dva recikliranje proces o energije litijum oporavak i preopterećenosti, echelon preopterećenosti i raspuštanje recikliranje. Kanal za oporavak će uglavnom male radionice, profesionalni recikliranje kompanija i vlada je recikliranje centre i manje uz širenje industrijskom nivou, na broju recikliranje kanali će krenite ka standardizacije. Evropa i Sjedinjene Države, razvio je baterija sistem reciklaže, napajanje baterija proizvođači snosi odgovornost glavnog oporavka, Kina od 2016 je implementirana, od kada je baterija za kodiranje sistema, uspostavljanje sistema za praćenje, kako se očekuje nastavak će nastaviti da uvođenje niza energije litijum baterije, recikliranje, industrija normi. I kako da povećate povratak najbolji dobit od tehničkih istraživanja i razvoja, su vezane za sigurnost analiza, kako bi se aktivno promovisati izbijanja baterija model inovacije politika će postepeno za tržište i preduzeća pronaci subvencije za promovisanje zdrav razvoj tržišne privrede.

Sa škarta baterija je postepeno otvara tržište, u naredne dve godine će obrazac litijum baterija za struju recikliranje tržište lanac, formiranje milijarde tržišnu vrednost, trajanje može biti dug kao 10 godina. Energije litijum oporavak poslovnog rasporeda, i imaju odgovarajuće certifikate tehničkih i kvalifikacija preduzeća, nesumnjivo će ostvariti prednost prvog radnika. Sa širenja industrijskoj skali, industrijske standarde i zakone i propise, postepeno se popravila, recikliranje kanale i recikliranje troškovi će postati jezgro natjecanja industrije, kada velikog obima napaja baterija / materijala proizvođači će se, kako se očekuje, od pozadi.


Inače