Search

Dom > Новости > Sadržaj
Sigurnost i izgradnja sistema su najvažnijih stvari
Nov 09, 2016

U poređenju sa tradicionalnim goriva vozilima, tehnologija jaz je male između domaći sa međunarodnim, što je prilika i u razvoju novih vozila energije. S obzirom da trenutna tehnologija i kognitivno globalnog tržišta, nove stope izvoza vozila energije je veoma nizak. Samsung nabijao izazvao milijarde dolara u gubicima, ovo je relativno zrela polje puno baterije mobilnih telefona. Vozilo napajanje sa baterije i u proizvodnju i transport procesa, kvaliteta problemi su verovatno će dovesti do gubitaka, a to zahteva El. auto baterija poslovne stavlja kvalitet i bezbednost na položaj prioritet.


Goriva vozila je formirala sisteme kvaliteta i standardi zadugo puta i novu energiju vozila takođe treba dugog procesa akumulacije. Pod vodstvom nacionalne politike dobar, auto preduzeća u tehničke rezerve, istraživanje i razvoj pravac da uspostavi istovremeno se postepeno nagomilavati i padavina, stoga uspostavljanje zvučne El. vozilo kvalitet i sigurnost sistema, i polako na tržište i kupci i dalje povećanje pouzdanosti, tako da ljudi stvarno prepozna novi proizvodi. Ovo je potreba za preduzeća nam auto da primi duha majstora i stav obavljanja poslova može biti, dok su tradicionalni auto cene neke doživljaja popravljate, je li, isto može se primeniti na novi električni vozila procesa proizvodnje.


Razvoj novih energija je potrebna kroz izbor tržišta, kao što su stranih automobila, ako postoji problem da se setim, kršenje pravila o kaznama, država sprovodi pravila za jaku bezbednost, na tržište će postepeno otkriti normalan rad novu energiju vozila je pozitivan razvoj. Na duge staze, Neplaćeni novu energiju vozila će se pojaviti, siromašni će biti eliminisani. Samo prihvatanja plemeniti osećanja i duh da radimo proizvod, samo dobru viziju o početku, El. auto ove razvoju industrije da radimo dobar posao, oslanjajući se na snažan industrijski sistem i na žalost #39; s pozitivne Vodič može dovesti do zdravog razvoja.


Inače