Search

Dom > Новости > Sadržaj
Годишња годишња стопа раста глобалне батерије од 2020. године од 67,9%
Aug 07, 2017

Развој нових електричних возила за електричну вожњу покреће електричну енергију, након што је приоритет са повећањем електричних аутомобила компаније Тесла довела до тога да се међународне традиционалне ауто компаније придружиле у области нових енергетских возила, према сваком планирању продаваца, глобалној новој енергији Производња аутомобила у 2020. години достићи ће 12 милиона, што одговара динамичној глобалној потражњи за 360 ГВХ акумулатора, сложеном годишњом стопом раста од 67,9%. У том контексту, брзина експанзије Повер баттери Ентерприсе, структурни прекомерни капацитет постепено се открива. У аутомобилским компанијама за однос могу, под условом високе предности конзумирања батерија према батерији, бити корисници технологија са технологијом, обимом и капиталним предностима. У 2016. години, збир ТОП5 компанија за енергетску батерију у нашој земљи има више од 68% и 9% више него у 2015. години.

Техничка рута високе густоће густине до консензуса у индустрији, тернарни релеј за гвожђе фосфат литијум-литијум-фосфата: брзи развој у посљедњих неколико година, захтјеви повећања опсега довели су до компанија из трансформацијских тројних литијум-жељезних фосфатних батерија. Према обрачуну, будућност годишње годишње годишње годишње јединствене једињења биће достигла 80%, а његова употреба у 2018. години је пуно од литијум-жељезних фосфатних батерија. У поређењу са водећим домаћим предузећима, ранији ЦАТЛ тернари лаиоут, технологија и тржиште су лидер на тржишту. Бид ХеГуоКсуан распоред техничког центра благо заостају, али тренутно имају одговарајуће моделе за реализацију масовне производње. Панасониц, као представник јапанских и корејских компанија тернари 4-5 година, технологије водећих домаћих предузећа су већ у НЦА тернари материјал имају више зреле примјене. У будућности, компаније су у правцу високог никла тернарија направити позитивно планирање, ау аспекту угљеничног анода, солид стате батерије за израду изгледа, како би се побољшала густина енергије.

Распоред проширења индустријских ланаца узводно и низводно, игра синергијски ефекат за повећање конкурентности, тренутна конкуренција на тржишту батерија за напајање је интензивна, близу распореда једне батерије која нема предност. Интеграција низводних и низводних ресурса, ојачати играти синергијски ефекат, постала је главни правац домаћих предузећа за енергетску батерију. Али постоје разлике између различитих предузећа. Међу њима, ЦАТЛ се усредсређује на пословање са акумулаторима, али подршком домаћим предузећима и низводним произвођачима аутомобила у заједничком улагању су обавезујући интереси, а то је најдужи облик ланца ланца, од узводног тока од литијума до аутомобила налазе се у средини материјала, распореда, затворене петље Систем снабдевања, затворени брзи развој; Хин високотехнолошки средњи распоред материјала је активан и успоставио је пословни ланац који се простире на ауто након тржишта, истовремено комбиновањем отворених аутомобила компанија нуди више. Различити од домаћих компанија, Панасониц обавезујући тесла овог великог купца, тренутно је главни фокус на батерије, велика производња ради смањења трошкова.


Inače