Search

Dom > Новости > Sadržaj
Предности и побољшања возила без надзора
Aug 10, 2017

Возач без возача, који је опремљен електромагнетним или оптичким уређајем за подршку, је високо аутоматизован робот који се користи у многим локалним апликацијама. Данас су беспилотни роботи, многи од њих користе АГВ аутомобил. АГВ ће моћи да путује дуж И може играти улогу безбедносне заштите, о различитим транспортним возилима за безбедан транспорт и трансфер. У индустрији се често користи за пренос аутомобила. Они се напајају батеријама.

АГВ аутомобил је обавезан да користи електромагнетну орбиту, а возило без моторних возила има какве карактеристике?

Прво, возило АГВ има висок степен иницијализације. Уз магнетну индукцију, ласерски рефлектор и другу контролу. Њима операција захтијева од оператора рачунарску планску обуку, агв ће завршити свој план путовања са транспортом, мораће испунити наредбе, потребне информације Брзо до производње.

Друго, беспилотно возило има карактеристике активног пуњења. Робот чека и може бити у стању да задовољи потребе другог незапосленог робота. Када аутомобил без возача истроши, издаће налог за пуњење терминалу А затим га напуните по плану особља. Брзо је време за пуњење, а онда сте у могућности да наставите да радите.

Данас, без беспилотних возила (АГВ) постаје све популарнији. Можемо их видети у неким магацинским и логистичким компанијама, а ми смо фаворизовани од стране многих инвеститора у фабрикама.


Inače