Search

Dom > Новости > Sadržaj
Развој нових енергетских возила треба прво да обезбеди безбедност
Aug 08, 2017

"Безбедност одређује успјех или неуспјех цјелокупне нове енергетске аутомобилске индустрије." Национални тим за инжењеринг иновација у области иновација у аутомобилској индустрији Ванг Бингганг недавно је у новој енергетској аутомобилској плавој књизи: извјештај о развоју нове енергетске индустрије у Кини (2017), изјавио је у ватри Проблем сада је више, али немамо масовне жртве, али нам је дало озбиљно упозорење. Сви који су укључени у нове енергетске послове везане за аутомобил треба прво ставити сигурност.

Плаву књигу заједно издаје Кинески истраживачки центар за аутомобилску технологију, ниссан (Цхина) инвестиционо сурадњу, ЛТД., Донгфенг мотор цо., ЛТД., И академске штампе друштвених наука.

У 2016. години, свеобухватно тржиште нових енергетских возила постепено је порасло. Према статистичким подацима из Кинеског удружења произвођача аутомобила, у 2016. години кумулативна производња и продаја нових енергетских возила износила је 517.000 јединица и 5,07 милиона јединица, што је далеко више од укупног нивоа Од 2015. године.

Што је батерија већа, то је већи ризик од пожара. Са становишта ћелијског уређаја, енергија је енергија која може да обезбеди јединица масе или запремине.

Плава књига истиче да би се горивне батерије које користе у аутобусима требале бити опрезније. У аутобусу је пуно путника, а тешко је избећи пожар. Тренутно Кина развија строжије стандарде сигурности нових путничких аутомобила Како би се осигурала сигурност нових енергетских аутобуса. Да би се ускладио са новим стандардом, трошкови производње новог енергетског аутобуса биће повећани, што у одређеној мјери ограничава развој новог енергетског аутобуса, али испред сигурносних проблема, Развој новог енергетског аутобуса мора дати пут безбедности.


Inače