Search

Dom > Новости > Sadržaj
Četiri glavne podatke u kineskih kompanija litijum baterije tržištu [poglavlje dva]
Nov 19, 2016

Moramo spomenuti dve glavne podatke u poglavlju jedan, naredne dve glavne podaci će biti na sledeći način:

ltri terminala aplikacije od litijum baterije

Od tri glavna potrošača litijum baterije ugla, Najbrži rast energije litijum baterija 2015 godine, Chinaand #39; s energije litijum baterije za proizvodnju 16.9GWH, što je povećanje od 3 puta više od rasta ocenite daleko izvan u druga dva terminala. U prvoj polovini 2016, Chinaand #39; s napajanje sa litijum baterije produktivnost je oko 12.64GWH, očekuje se da 2016 niska proizvodnja struje baterije u Kini će dostići 29.39GWH, više od 3 C baterije proizvodnje, postati najveća potrošača stranu, baterija će biti Chinaand #39; s litijum baterije u narednih 3 godine najveći vozio motor, napajanje baterija je postepeno prelaz iz uvodne perioda u period brzog rasta. andquot; Trinaest Planandquot pet godina; period, energiju za skladištenje obuhvaćeno je andquot; thirteenandquot; Planiranje 100 velike projekte, razvoj potencijala litijum baterija aplikacija, ali zbog tehnologije, politike i drugih razloga su još uvek u fazi uvod na tržištu, u odnosu na baterije zaostatak. Chinaand #39; s litijum baterije produktivnost 2015 je o 3GWH, što je povećanje od 45.8%, sa tehnologijom sazrijeva u budućnosti, energetsko tržište za skladištenje takođe će postati drugi Pol litijum potrošnju baterije. Kina očekuje se u 2016 litijum baterije produktivnost kapacitetom od 3.79GWH.

ltri glavne vrste litijum baterije

Zbog uticaja baterija napajanje 2015 godine, mada Meki baterije i dalje sedeti cvrsto produktivnost i rast na prvoj poziciji, ali do izazova kvadratnih baterije, u kombinaciji sa zreo softbol 3C baterije tržišta i neke delove baterija je i dalje mekan baterijeu protekle dve godine će i dalje biti najvažniji tip baterije, i sa u protekle dve godine, posebno fabrika baterija vlast u zemlji Hin, BJD i druge vodeće kompanije baterije da biste proširili velikog obima snaga baterije jezgra red za proizvodnju, da 2018, jezgro kvadratnih baterija će zameniti jezgro meke baterije da postane tržište aplikacija većina baterija je tipa. Cilindričnog baterije su tri baterije u ukupnom konkurentnosti najslabiji, ali po Wal-Mart kao predstavnik rapidne ekspanzije poslovanja baterije, njegove tržišne pozicije ne treba potcenjivati.

Određene podatke, 2015 godine Chinaand #39; s izlaza Meki baterija za 20.93GWH, što je povećanje od 47.28%; cilindričnog baterije daje 11.5GWH, što je povećanje od 44.42%; kvadratna baterija proizvodnja 14.37GWH, što je povećanje od 56.61% brže od druga dva oblika baterije. Kina očekuje se u 2016, proizvodnjom kvadratnih baterije dostići će 20.32GWH, stopa rasta od 4%, što je još uvek veći nego meke torbu i rast cilindričnog baterije.


Inače