Search

Dom > Новости > Sadržaj
Важну улогу АГВ АГВ у индустрији 4
Jun 03, 2017

АГВ аутоматски вођена систем возила је од великог значаја за унапређење индустрије 4. Са брзим производни одговор система извршења, главни производни материјал систем руковање на основу АГВ за логистику, има карактеристике високе интелигенције, не може само да обезбеђују испоруку производи на време, али и научног процеса пројектовања, ефикасна организација производње и рада вештина захтева, су од великог значаја.

Ниједан систем инвентар је важан циљ индустријске 4 производњу и вишим захтевима за процес рада цоре, производни систем, бизнис план и система управљања персоналом. Ако произвођач не може бити материјална захтев бешавних, тако да нису у материјалном управљању контроле за добијање и одржавање дугорочну профитабилност, производне делови треба да се постигне брзи рад одговора са динамичким логистике оријентисане, као и коришћење АГВ динамичких система и ресурси како би се повећала флексибилност, да се задовољи индустријски 4 могућност да упознају изненадну промену у захтеву купаца.

Дакле, шта је улога АГВ система у индустрији 4?

20170519184101_1710[1].jpg

Логистика опрема темељ

Да би се задовољиле потребе да се побољша брзину одзива од пажљиво разматра фабричког круга за постизање функционалне блокове и процеса ланца, скратити раздаљину транспорта такође могу да смање трошкове логистике, а корист од производних и материјалних ресурса у њима повезаних радних станица, да их контролишу у екстра потрошња ресурса. Више инвестиција у комплетном "локалних" производњу, производњу и подршку функцијама, користећи ресурсе са истом регионалном функције, може да се користи за материјалним захтевима додељен региону. Повећањем наше дубине производњу на локалном нивоу, имамо већу контролу над развојем производа и производње, и више директно повезане са потражње за производне линије.

АГВ аутоматски вођена возила на производној линији

Фиг. 1 АГВ аутоматски вођене колица на производној линији

АГВ Логистицс Ориентед произвођачи могу да побољшају своју способност да одговара материјалне услове кроз континуирано улагање у леан производњи. Леан производња је потражња оријентисан, и повлачењем производња да се ослони пракси може помоћи у идентификацији грла, затегнути производне процесе, и стварају динамичне процесе за материјалних потреба комуникације кроз своје производне операције. Произвођачи у леан процес кроз инвестиције да се створи процес брзог одговора, не сваки материјални услови мењају на привремени покушају, морате да се формира поуздани процес, тако да можете задржати контролу квалитета и трошкова, како би се уклопио нове захтеве и такође може извршити неопходне измене. АГВ подаци логистички систем интероперабилност платформа, која се користи у производњи апликацијама високо аутоматизован АГВ робота и линк аутоматски производна јединица комбинацију. Ове технологије су дизајнирани у складу са индустријским 4 мршавих принципима за производњу и смерницама.

Оптимизација квалитета људских ресурса

Квалификовани и оснажени радници су једнако важни за њихов успех у било којој логистике Ориентед прерађивачкој индустрији. Према нашем искуству, сви на свету мршавих производња и процес само фајлови када су људи који раде за њих имају квалификације и способност да се промене и имплементацију решења, може заиста донети у производни процес оријентисаних логистике. Са пуно индустријске производње у циљу скраћивања удаљеност између завршног рада и планирања ре, успоставити низ вештина у инвестиције и побољша способност коришћења и развоја аутоматизација опреме је такође од кључног значаја, укључујући производњу, инжењеринг и логистике особља. Они имају способност да третира проблеме и могућности, за решавање проблема, да допринесе оперативних решења, да решавају проблеме, и да елиминише отпад и прекид ланаца снабдевања.

Захтеви меет материјал у било ком тренутку

Произвођачи благовремено логистика режим, тако да они могу да задовоље изненадну промену линије и минимална залиха потражње, метод да се бави овај изазов је употреба пажње на наше АГВ плану, ми ћемо организовати производњу и канали испоруке, што их брже да користе , без потребе за екстра брзине или контроле. Наше решење пролази кроз производњу и материјала снабдевање. Материјал за управљање је велика количина времена проведеног у признавању ове шеме обухвата материјал и у многим областима производња архитектуре, како би се утврдило линију материјал и управљање у складу са смерницама, и створити посебан процес инвентара и испоруке како би се постигла пројекат.

Батерија електричних возила ЛиЛанг батерије посебно за развој квалитетних литијумских батерија, модул батерије вода високе сигурности, лепљење заваривања поузданији БМС производа. Има више од 15 година истраживања и развоја литијум батерије, прерађивачке индустрије искуство експертског тима и индустрије прве класе БМС и ПАК тима, бесплатно за вас од дизајна, производство, након продаје услуга, као један од алл- округли консултантске услуге. Уколико имате било каквих питања у вези батерија, опрема, батерије, апликација, потрошачке електронике, апликација батерија или техничких детаља, контактирајте онлајн кориснички сервис или позовите националну толл фрее сервице хотлине: 400-816-6036


Inače