Search

Dom > Новости > Sadržaj
Очекује се да ће тржиште за чисту електричну опрему добити у 2020. години
Aug 10, 2017

Кинеско тржиште енергетских аутомобила је постало највеће свјетско тржиште, иза њених брзог раста, с једне стране је водећа улога националне политике, с друге стране је промјена ауто индустрије за промовисање развоја нових енергетских возила.

Међутим, нова кинеска енергетска возила у сектору кључних технологија још увијек требају бити надограђена и још увијек су у инкубацијском периоду. "Брзи развој треба да преузме тржиште, јер се од водећих конвенционалних аутомобила у 2020.години очекује тренд смањења, чисто тржиште електричних аутомобила ће Убрзати, након 2030 возила горивних ћелија ће такође формирати одређену скалу, може бити чисто мотор са унутрашњим сагоревањем је направљен аутомобил, барем није хибрид. "Национална нова технологија за производњу енергије аутомобилске технологије Инжењеринг тим Ванг Бингганг 2017. године Кинеска чиста енергија Возила на врху ББС-а, рекла је да је глобална продаја 2016 више од десет хиљада нових енергетских возила 17 предузећа, Кина је девет.

"На новом енергетском тржишту, ново тржиште енергије у Кини сада је очигледно усмерено политиком, а продаја углавном концентрисана у ограниченим градовима. 2020 година касније, тржиште ће ући у стање релативно слободне конкуренције, нарочито чиста електрична возила ће бити из тренутне Моделе трансформације облика производа засноване на традиционалној платформи за специјалну платформу засновану на чистим електричним ексклузивним производима и развоју нове енергетске смене ". Замјеник предсједника Цхангана Ли Веи медијима, укључујући и прве финансије и економију, рекао је да ће у 2020. години нова Кина Продаја путничких аутомобила или ће достици 1,4 милиона, 2025 нових енергетских путничких аутомобила или ће достићи 4,5 милиона јединица.

Према политици субвенција, многи домаћи произвођачи аутомобила, као што су баиц и бајд, развијају се брзо и стичу се у новим енергетским возилима. На пример, баиц је број један у чистим електричним возилима, док је бајд испред других произвођача аутомобила у хибридним аутомобилима. Поред тога, ограничења потрошње горива су присилила стране произвођаче да започну убрзати њихово постављање нових енергетских возила.

Дана 13. јуна ове године, канцеларија за законодавне послове државног вијећа је издала "просјечну потрошњу горива и нова енергетска предузећа за путничка возила која интегришу регулативу паралелног управљања (нацрт)", износе просечну потрошњу горива у предузећу (ЦАФЦ) и нова енергетска возила (НЕВ) "паралелни" механизам управљања, систем двоструког интеграла, за традиционалну кинеску производњу путничких аутомобила за годишњу производњу енергије или увози више од 50000 возила предузећа за путничка возила, постављајући нове захтеве енергетског интегралног односа енергије.

У периоду од 2018. до 2020. године, удио нових енергетских возила у компанијама путничких аутомобила ће бити 8%, 10% и 12%, респективно. Ако интеграл не успе да испуни стандард и не надокнађује негативни интеграл, ауто компанија ће Суочавају се с казном да су обустављени од подношења каталога и заустављања производње или увоза неких традиционалних модела аутомобила. Тренутно, многе иностране ауто компаније су најавиле планове за развој нових енергетских возила, као што је Волво група недавно објавила да Компанија ће успоставити заједничко улагање са геели холдинг групом технологијом, заједничко улагање ће бити под надзором развоја нове технологије за електричну енергију возила. Недавно су Даимлер и Баиц такође најавили стратешка партнерства у новим енергетским возилима и заједничка улагања између Волксваген и Јиангхуаи Су формално одобрени.

По мишљењу Ванга, развој хибридних возила је велики корак у смањењу потрошње горива. "Земље су постигле циљ просечне потрошње горива, постојала је двострука интегрална метода, то је промоција предузећа која мора да смањи потрошњу горива и смањи потрошњу горива Потрошња најефикасније мјере је развој хибрида, предвиђамо да ће до 2030. 25% аутомобила бити хибрид, мислим да ће овај проценат бити више. "

Са друге стране, трансформација аутомобилске индустрије промовирала је развој нових енергетских возила. "Нова енергетска возила у односу на конвенционалне аутомобиле имају већу потражњу као што су интелигенција, Интернет и интелигентна у новој енергији, утицај плиме Интернет, разне прекограничне компаније ушле у ауто индустрију, усмерене на интелигентне електричне аутомобиле, утичу на традиционалне компаније за аутомобиле. "Ли Веи је медијима рекао да су, између осталог, и прве финансије да је развој дионица аутомобила такође промовисао развој нових енергетских возила. Према министарству Статистике саобраћаја, тренутно национално предузеће за изнајмљивање аутомобила у држави 6301, закуп око 200000 возила, компанија за изнајмљивање аутомобила више од 40 дељења времена, укупан број од преко 40000 возила, укључујући нова енергетска возила, чине више од 95%.

"У ствари, дељење аутомобила је пословни модел прилагођен развоју нових енергетских возила. Прво је зрелост понуде, која је од прошле године увела многе нове енергетске моделе. Друга је чињеница да може смањити трошкове и Чине целу тачку закупа јасан приказ операције. Иницијална процена је да су трошкови аутомобила горива скоро четири пута већи од новог енергетског возила. Оснивач ПониЦар Лин зхонгјие рекао је првом финансијском репортеру.

Међутим, и даље треба промовисати развој нових енергетских возила у Кини у основним технологијама као што су батерије, мотори и електронска контрола (триелектричност). С обзиром на субвенцију политике, смањење трошкова представља велики изазов за домаћа нова предузећа за енергетска возила Нова енергетска возила у Цори морају смањити трошкове уколико желе напредовати на тржишту. Тренутно је цијена нових енергетских возила много виша од традиционалног аутомобила, поред директних трошкова акумулатора, трошкова ланца снабдевања, приступа производима, стандарда Ажурирање, промена субвенционог пута, такође је више пута подигла већ много више од традиционалних трошкова аутомобила.

Међутим, чак и ако се субвенција смањи, цена нових енергетских возила неће се нагло повећати. Перспектива "нове субвенције за енергетику која се односи на возила, трошкови возила представљају нови одјел за трошкове енергије до 60%, али политика субвенција Брзог ТуиПо-а далеко бржи од система актера аутора, то доводи предузећу на притисак управљања. Конкретно, потенцијал за период после 2020. године непубликоване ере би представљало већи изазов за пад нових енергетских система. Иако Па ће цена нових енергетских возила остати непромењена, чак и без субвенција, због све већих потрошачких инерција на тржишту политике која ће трајати до 2020. године. Не можемо рећи потрошачима да због тога што држава не субвенционише, наше цијене расте. "" Рече Ли.


Inače