Search

Dom > Новости > Sadržaj
U novu energiju vozila tržištu električne energije baterije 2017
Nov 19, 2016

Novi energetski vozila nizvodno baterije zahtev će biti iz vlade o nabavkama i demonstracija operacija, tržište. Pre 2015 godine, Chinaand #39; s nabavkama novu energiju vozila, uglavnom iz vladinih nabavki i javnog prevoza demonstracija operacije, da promoviše razvoj industrijskih lanac efekat je značajan. Uz novu energiju auto-industriji u kojoj fazi se menja i korekcija državne subvencije, kako potražnje na tržištu, biće narednu fazu razvoja industrije da odaberete novi pravac.

Novo vozilo za logistiku energija će biti u narednu fazu glavni dogadjaj, kao i proces razvoja andquot; Sandquot; u obliku teške volumen. Smo zabrinuti za razvoj novih vozila za logistiku energije: s jedne strane, ima značajne ekonomske prednosti u andquot; poorandquot; možete stvarno vozi tržišna potražnja za nabavkama; na drugu ruku tržište prostor auto logistike, performanse zahteve, rezultirajući skali ekonomije, možete dodatno promoviše tehnološki napredak snagu baterije i smanjenja troškova.

Kapacitet proizvodnje energije baterija je veća od stope rasta potražnje industrije, 2017 možda granicu između snabdevanja i potražnje, će biti podeljeni u industriji. S jedne strane, istog preduzeća industrija 2017 bliskoj borbi, a konkurencija ima tendenciju da žestoka; S druge strane, vodeću poziciju od Elektroprivrede baterija mi se oblikuje, a svoju konkurentsku prednost na polju novi energetski autobus ima položili temelj za njegovo širenje na specijalno vozilo i putnika tržište automobila.

Novi tehnološki napredak, vozi novu energiju automobilski akumulator Elektroprivrede nastavlja da napreduje ključ voziti sila. Nova energija vozila kao Chinaand #39; s nacionalni razvoj ključnih oblasti, relevantnim državnim odeljenja u performanse baterija napajanje je razvio plan razvoja, posebno u gustinu određene energije, energije nego moć da postavite vodilja ciljevi. Ostvarenje cilja će zavisiti od više litijum nastavili da se pojavljuju u tehnološki napredak. Mislim unapred 2017, LitFSI, silikon ugljen anode, litijum titanate snagu baterije, i grapheme Provodni materijali i drugih novih materijala i novih tehnologija očekuje se voziti energije litijum tehnologija napredak, a iz skale aplikacije će biti blizu.

Rizik savet: velike korekcije od Chinaand #39; da s novu energiju Automobilska industrija politike dovede do manje od očekivanih potreba za nizvodno ozbiljno; Nova tehnologija za promovisanje brže nego što je očekivano.


Inače