Search

Dom > Новости > Sadržaj
Položaj litijum Iron fosfatnih baterija u industriji
Nov 21, 2016

Sa brzim razvojem industrije El. vozilo, napajanje baterija je postao važan element. Litijum Gvozdeni fosfata status industrija baterije mogu biti podeljeni u dva nivoa problema: prvo, položaj litijum baterije u industriji baterija i drugo vozilo, položaja litijum Gvozdeni fosfata litijum baterije u litijum baterije.

Na prvom nivou, baterije sa kiselinom, nikl-metal hidrid baterije i Litijum-jonske baterije se trenutno koriste kao snagu baterije. Zbog svoje zagađenosti, kiselinom baterije su strogo ograničeno na polju manjeg obima električni bicikl trenutno; Ni-MH baterije tehnologija je zrela, nabavke i troškovi su niske, ali za samopražnjenje ocenili, određene energije, koristi se samo kao prelazni baterije; Samo Litijum-jonske baterije mogu biti integrisana za podudaranje El. vozilo, ima ciklus dug život, mali samopražnjenje stopa.

Na drugom nivou, sorti libelom Gvozdeni fosfata razlikuju se po ceni i o bezbednosti. I sigurnost, predstava, je fundamentalna odluka u različite škole energije litijum baterije statusa faktora. Iz katoda materijal, Litijum-jonske baterije se mogu svrstati u litijum Kobalt oksid, litijum mangan oksid, Ternalni materijala, litijum Gvozdeni fosfata četiri kategorije. Litijum Kobalt oksid baterija od najveći stepen alijenacija, najzrelije tehnologiju. S obzirom na osiguranje, litijum Kobalt oksid baterija uglavnom koriste za mobilne telefone, digitalne proizvode, male baterije oblastima. U preostale tri litijum baterije, litijum pegla fosfatnih baterija za svoje troškove i ciklus život prednosti biti optimista u pogledu u industrijipostati Chinaand #39; s napajanje sa litijum baterije razvoja.

U Kini, litijum Gvozdeni fosfatnih baterija i njen industrijski razvoj materijala i međunarodne osnovne sinhronizacije, pogled u budućnost, oblastima svoje aplikacije ili od strane vozila na električni pogon, električni bicikli, alatom u polje energija vetra, solarnu energiju generacija oprema, medicinska oprema. Prema godišnja stopa rasta od 10% do 20%, samo četiri postojeće aplikacije (vozila na električni pogon, električni bicikli, električni skuter, alatom), energije litijum baterije u narednih pet godina će imati 15 milijardi juana veličina tržišta. Ako upotreba litijum pegla fosfata zbog vožnje, onda, litijum Gvozdeni fosfata katoda materijal dostići će veličina tržišta 4.5 milijarde.

Iako Chinaand #39; s litijum Gvozdeni fosfata stanicu u međunarodnim startnoj liniji, ali nam sinhronizacija je andquot; prati u trendandquot; i stoga razvijenije dostavljaju jeftine proizvodnje, a nedostatak kvalitetne inovacije, što čini donje koštati kineskih proizvoda, ali isto tako da svoje u ovoj oblasti u industriji pod kritičnu tačku, posebno patent i dalje je zabrinut.


Inače