Search

Dom > Новости > Sadržaj
Значај АГВ робота за интелигентну производњу
Aug 11, 2017

Са појавом интелигентне фабрике за производњу постала је неповратан тренд развоја интелигенције, АГВ као важан основни део аутоматизације надоградње технологије, несумњиво постаје једна од забринутости индустрије. АГВ робот широко воли предузеће због Његов прекрасан изглед, стабилан дизајн, стабилан и издржљив, флексибилан рад и тако даље.

У првој половини године развој главних производних индустрија показује да се 2017. може сматрати интелигентним прелазним периодом, а овај тренд постаје све очигледнији и стигла је нова ера интелигенције.

Са појавом интелигентних технологија, фабрика је постала неповратан тренд развоја интелигенције, истовремено, растући трошак радне снаге, предузеће огромна потражња за свим врстама енергетских ресурса, такође је подигла прилив развоја Индустрију индустријске аутоматизације. Као индустријска база, производња и промет робе су хитнији за надоградњу аутоматизације.

Тренутно, кинеска прерађивачка индустрија убрзала је брзину трансформације и надоградње, а аутоматизована производња постепено је процењивала и примењивала предузећа, која је континуирано промовисала развојни процес индустрије 4.0. Као важна основна компонента аутоматизације надоградње технологије, АГВ је Несумњиво постаје један од фокуса индустрије.

Као што је познато свима, АГВ АГВ је флексибилна производна линија, а тродимензионални систем за складиштење библиотека је једна од кључних уређаја као што је модернизација, са високим степеном аутоматизације, осјетљивим сигурносним и тако даље карактеристикама, тако да у аутомобилској, Кућних апарата, тешке индустрије и других аутоматизованих система производње и чувања.

У систему флексибилне производне линије, АГВ робот је углавном довршио рад руковања материјалима и транспорта. АГВ ручни робот може да реализује аутоматску станицу за приступ и истовар, радни стол и полицу машине 24 сата и потпуно се прилагоди Дуго радно време, велику количину руковања, сложене и флексибилне високе захтеве линија за руковање.

Са својим прелепим обликом, глатким дизањем, снажним и издржљивим флексибилним радом и сл., АГВ робот је био веома популаран у предузећу, када се манипулација материјалима постепено повећавала, употреба аутоматског АГВ АГВ постала је све више.

У протекле две године кинеска продаја АГВ робота наставила је да расте, а индустрија очекује да ће обим продаје домаћих АГВ робота достигати 9500 у 2017. години, са годишњом стопом раста од преко 40%. У погледу Домаће тржиште, потражња за АГВ се повећава у многим новим индустријама, док ће индустрија аутоматизације, као што су електроника, аутомобил и кућни апарати, остати на тржишту главних апликација АГВ-а већ неко вријеме.

Тренутно, домаћа производња све више пажње на квалитет и ефикасност индустријске производње, вештачке интелигенције, веома је важна у таквом окружењу, а његова брзина развоја такође се убрзава великим повећањем потражње. У том смислу, АГВ Је прави помоћник фабрике за производњу, складишта и тако даље. Следеће три главне предности су:

За компаније најатрактивнија предност је што агвс може уштедјети трошкове. АГВ може радити 24 сата без заустављања и може замијенити 100 радника у неким производним везама, а за гледање траје само 1-2 особе. Ово не само у великој мјери смањује радни однос Трошкови, али је много ефикаснији од ручног рада.

Друго, увођење АГВ рада, што резултира стабилнијом производњом. Трајање сваке операције у АГВ је фиксирано у процесу рада, што значи да је вријеме сваког готовог производа такође фиксно, тако да се производња може гарантовати Стабилност. Поврх тога, принос производа је висок, што је у складу са интересима предузећа.

Поред тога, АГВ се може користити уместо вештачког и може гарантовати сигурност рада запослених. Са производњом АГВ-а, сигурност радника може се гарантовати у већој мјери. Неће бити инциденталне несреће због незгоде или умора Рад, коришћење АГВ-а може осигурати сигурност у производњи, поред тога, у неким опаснијим радовима, усвојити АГВ операцију, већу прецизност, стабилност је боља, јача сигурност.


Inače