Search

Dom > Новости > Sadržaj
Tri majora trendove razvoja litijum baterije
Nov 15, 2016

Energije Litijum-jonske baterije, Visokoenergetski gustine bateriju, je dizajniran da pruži snagu za motorna vozila, i za električne igračke i druga polja. Litijum baterije sa nula zagađenja, nula emisija, visoke gustine energije, male veličine, ciklus dug život, itd., je taj trend domaćih i međunarodnih snaga baterije razvoja i aplikacije.

Litijum baterije industrija lanac je u širokoj upotrebi u mnogim aspektima. Energije litijum baterije lanac se uglavnom koristi u električni bicikli, električni motori, električni automobili, električni autobusi i druge aplikacije koje zahtevaju velike snage aplikacije.

Industrija istraživački institut objavio je andquot; 2015-2020 Chinaand #39; s napajanja litijum baterije industrije tržištu potražnje prognoza i investicije strateškog planiranja analiza reportandquot; da su dva faktora povoljni litijum baterije industrije: (1) sa brzim razvojem Chinaand #39; s litijum baterije nizvodno zahtevaju industrije, posebno brzim rastom potrošačkih elektronske proizvode, kao što su mobilni telefoni, kompjuteri i drugi digitalni proizvodi, buduću potražnju za litijum baterije će održati brz razvoj; (2) baterija industrija politiku da podrži litijum baterije industrije. I iz industrije razvoj ugla, pokazuje sledeći trendovi:

Polimer litijum baterije udeo na tržištu se postepeno širile

Na poklon, mreže mobilne telefonije i aplikacija end proizvoda, postoje praznine, zastupljenost interoperabilnosti i energija baterije mobilnog telefona nije dovoljno. Razvila se na bazi polimera litijum baterije, samo da se iskupim za izvođenje nedostataka tradicionalne tečni Litijum-jonske baterije u tradicionalnom tečni Litijum-jonske baterije. Drugo, polimer litijum lakši, tanji i veći kapacitet baterije. Zbog ovih prednosti, polimer Litijum-jonske baterije tržišnog udjela se razvio u poslednjih nekoliko godina, a u narednih nekoliko godina okupirati veći udeo na tržištu.

U fokusu buduću potražnju za litijum baterije su vozila na električni pogon

Širom domaćih i međunarodnih veliki proizvođači novu energiju ulaganja u dinamičke analize, mnoge auto proizvođači i tradicionalni baterija proizvođači su se pretvorila u litijum baterije istraživanja i razvoj i proizvodnju. Sa domaćih i međunarodnih litijum baterije proizvodne tehnologije i procesa poboljšanje litijum baterija na koordinaciju kvaliteta proizvoda "i" cena od ova dva faktora, povezana je sa lagan, siguran i dug život i dodatno povećanje njegova upotreba na tržištu stopa.

Industrijska istraživanja Instituta Statistika pokazuje da godišnja proizvodnja 78,500 novu energiju vozila, prodaja 74,800, 3.5 puta tokom prošle godine i 3,2 puta, koja čisto El. vozilo za proizvodnju i promet nego prethodne godine, odnosno 2.4 puta i 2,1 puta; Dodatne komponente hibridni auto proizvodnje i prodaje povećao se za 8,1 puta u odnosu na prošlu godinu i 8.8 puta. Prema Litijum-jonske baterije izložba energije 20% prodor bateriju da bi izračunao veličinu tržišta Litijum-jonske baterije je oko 15 000 grupe, prema svakoj grupi od Litijum-jonske baterije Prosečna cena struje od 50 000 juana, tržištu ukupno oko 748 miliona juana.

U industriji će postepeno prebacimo sa priobalnim područjima na kopnu

Uz intenziviranje konkurenciju, Chinaand #39; s litijum baterije industrija, trend za prenos i integracije postaje očigledna. Znato vezu preliva prenos trend intenzivirani, gornjim delovima litijum resurse u centralnoj i zapadnoj regionima očiglednim prednostima u resursima. Pearl River Delta region je okupio veliki broj litijum baterije proizvodna preduzeća, sa postepenom smanjenju rada troškove u kopno, baterije Skupštine i drugim znato sektorima biće postepeno pomeren iz primorskog u kopno. Od industrijskog lanca uzvodno ugla, litijum karbonat je važna sirovina litijum karbonat, uglavnom iz rude i slanu vodu. Chinaand #39; s litijum rude, uglavnom se distribuira u Sichuan, Jiangxi, Hunan i Henan, potopio uglavnom koncentrisana u Qinghai i Tibet. Jiangxi Yichun, Jiangxi Xinyu, Sichuan Aba, Qinghai i Tibet i drugih resursa bogate gradove u centralnoj i zapadnoj regionima je počela da poveća ulaganje u industriji litijum baterije.

Prema razvoju nizvodno industrije, uticaja nacionalne politike vezane industrije, u kombinaciji sa litijum baterije veličina tržišta istorijskih podataka, industrija istraživačkog Instituta koristi polinoma prikladno da se predvidi 2015-2020 Chinaand #39; s litijum baterije tržišne veličine. Da 2017 litijum baterije industrija tržištu dostići će 230 milijardi juana u 2020 godini, veličina tržišta industrije dostigla 600 milijardi juana.


Inače