Search

Dom > Новости > Sadržaj
Tipovi puni gomili
Nov 15, 2016

Sa razvojem vozila na električni pogon, punjenja hemeroide imaju takođe nastajala. U naš svakodnevni život, kakve su to punjenje hrpi znate? Ovde voleo bih da vam predstavim tipove puni gomili.

1.Klasifikacija instaliranje uslova: vertikalno punjenje hrpi i zid puni gomili

Vertikalno punjenje hrpi pogodna je za spoljašnju parking mesta ili stambena parking mesta; i zidni punjenja hrpi mora da se oslanja na zidu fiksni, pogodan za unutrašnju i podzemni parking mesta.

2.Klasifikacija objekat usluge: javna puni gomili, specijalni tereti gomila i gomila koja se sama koristi dopuna

Javni punjenja hemeroide obezbeđuju javne agencije, poput vladinih agencija za El. vozilo vlasnika, kao što su javni parkovi auto.

Specijalni punjenja gomile su uglavnom napravljene za preduzeća, a služe kupcima i insajderi, kao što je tržni centar parkirališta.

Samo-koristite puni hrpi za privatni puni gomili, instaliran u privatnom sektoru, ne otvori prema svetu.

3.Klasifikacija nivoa zaštite instalacije lokacije: Indoor puni gomile i punjenja na otvorenom gomile

Nivo zaštite zatvorenom punjenja gomile mora biti najmanje IP32, na otvorenom punjenja gomilu potrebno je da se suočavaju sa teškim vremenskim uslovima, potrebu za bolju izolaciju i munja uslove, nivo zaštite barem da postignete IP54 koje možete da zaštitite ličnu sigurnost, telo sigurnost i sigurnost puni opreme.

4.Klasifikacija broja puni interfejse: gomila naboj i gomila više troškova

Trenutno na tržištu naplatiti gomilu zasnovane na punjenje, velikog obima parkingu u parku autobus, potrebu za multi-punjenja gomilu, sinhroni podržava više El. vozilo se puni, ne samo da bi se ubrzali punjenja efikasnost, ali takođe da sačuvate rad.

5.Klasifikacija puni tip: AC puni hrpi i DC puni gomili

Generalno AC puni gomila je manju trenutnoj, mali gomilu, fleksibilna instalacija, u potpunosti napunjena za 6-8 sati, koristi za električne automobile mali putnik, u javna parkinga, veliki tržni centri i zajednica garaže, i dom Charging gomila je takođe uglavnom AC puni se gomila. Međutim, u DC tvrdeći da gomila je generalno visokoj struja, kratkog perioda vremena naplatiti gomilu veći, veće zauzimaju velike površine. DC tvrdeći da je gomila je pogodan za električni autobusi, CMB, hibridni autobusi, elektricnim autima, taksi služba, građevinske vozila.


Inače