Search

Dom > Новости > Sadržaj
ČEKA VELIKI BATERIJE NA PUT
Nov 16, 2016

U ovom trenutku, komunalne usluge su samo počinju da koriste pilot projekti istražiti kako veće baterije koriste nacije sve više zakrčeni električni auto-puta pomoglo.

Uklapajuжi, većina ovih pilota istražite skladišta upotrebe Litijum-jonske baterije. Bili su izmislili u Sjedinjenim Državama i иekao godinama, dok ih je Sony Corp., japanske elektronske kompanije, produktima da vlast male mašine kao video kamere i kasete plejeri.

Uskoro, privodili su više energije i duži život za mobilne telefone, alatom i makete aviona. I ovo je dovelo do ambicioznija komercijalni eksperimente. 2006. godine, Tesla je stavio 6,800 Litijum-jonske model aviona baterije pod haubu od kit izgradio roadster. To je dovelo do Tesla je prvi auto, sportski Tzero i mali, ali ubrzavanje pokrete u auto industriji prema dodatne komponente električne vozila.

AES, u Arlington, vojnu bolnicu, kompaniju koja dizajnira 100 MW bateriju za skladištenje energije za region zapadnog Los Angelesa, je prvi skreni i ambiciozan i skupa skoиiti time što Litijum-jonske baterije auto na vlast, jedan od najvećih svetskih mašine: Severne Amerike električne mreže.

Za referencu, izlazna vrednost 100 MW je otprilike desetinu struju dostavili moderne nuklearne elektrane.

"Trudimo se da ne bude fokusirana na pilota, ali na više komercijalni poduhvate," objasnio je Zahurancik, predsednik kompanije za skladištenje jedinice.

Nadređeno preduzeće poseduje i vodi energetskih postrojenja u 17 zemalja širom sveta. To je novac, stručnost i ambicija za kreiranje novih poslova i partnerstva. Jedan od partnera u svoje ranije koordinatnu mrežu projekta, koji je bio baziran u Zapadnoj Virginiji, je bio A123 Systems D.O.O., Valthama, Mass., projektant i proizvođač napredna Litijum-jonske auto i autobus baterije.


Inače