Search

Dom > Новости > Sadržaj
Da li je budućnost električni logistike vozilo pravcu razvoja
Oct 24, 2016

Prema Ministarstvo industrije objavljenom u 288th grupi andquot; put motornih vozila proizvođača i proizvod announcementsandquot; u ukupno 366 novu energiju vozila, uključujući čisto El. auto sa 147 slučajeva, odnosno 40.1 odsto, 130 slučajeva čisto električni logistika vozila, odnosno 89 odsto. Očigledno je da u centru pažnje razvoju novih vozila energije prebačeno iz car putnika u novi energetski logistika vozila.

U ovom trenutku, zbog pritiska okoline, mnogim gradovima imaju ograničen goriva logistika vozila na područje urbana jezgra tokom radnih sati. Međutim, nova energija bogatijih vozila bez ograničenja na kartici. Do neke određene granice, raznih razloga da promoviše brzi razvoj El. vozilo logistika.

Međutim, u sadašnjim uslovima tehnologija za skladištenje, novo vozilo za logistiku energije možete ne prilagode na daljinu transporta i transportom hevi-Hol. I trenutni novi energetski logistika vozila je primena za kratku razdaljinu u nadležnosti 150 Km u gradu, ali postoji jedan ogroman tržišna potražnja u Kini.

Novi energetski logistike vozilo energije za skladištenje, trenutno jedini litijum bateriju, najbolje je, u odnosu na istu vruće trenutni super kondenzator, iako punjenja vreme je vrlo brzo, ali Kilometraza je veoma loše, tako da vi možete brzo napustiti vlast i kapacitet skladištenja može biti novi obrazac programa, trenutni litijum baterije program je i dalje jedini , najbolji izbor.

Ukratko, za novu energiju vozila, uslov je brz razvoj iz nacionalne politike nivo, ekoloških zahteva i upotrebu energije. Na globalnom nivou, svetska ekonomija je slaba i bio u silaznoj fazi, mnoge zemlje su ћudeo da novi ekonomski obrazac u cilju stimulisanja ekonomskih, i generalno su se zemlje složile da narednih podsticajima uglavnom oslanja na novu energiju.


Inače