Search

Dom > Технологија > Р & Д центар
Р & Д центар
Kontaktirajte nas
АДРЕСА: 401 Технологија Рд, Кингки, Донггуан, ПРЦхина
МОБИЛЕ: +8613929200587
ТЕЛЕФОН: + 86-769-3901 6600
Е-МАИЛ:
суппорт@поверлонгбаттери.цом

15 + година искуства у индустрији

ПЛБ је пронашла група инжињеринга у литијум-јонским ћелијама више од 15 година, поставили ћелије и ПАЦК два језгра и ћелије, БМС & ПАЦК три Р & Д центре, 100% аквизиционе технике А класе, патентирани дизајн батерије и технологија управљања батеријама .

Висококвалитетни центар за истраживање и развој литијум-јонских ћелија

Инжењери из сличних индустрија доносе професионална решења на ћелијама са различитим успешним пројектним искуством. Различите позадине из истраживања и развоја и перспективе контроле квалитета, које су све имале пуно поштовања у индустрији. Главна специјалност била је 18650/26650 ЛиФеПО4 и НиЦоМн батерија, Р & Д и производни поступак. Наша опрема за истраживање и развој је најсавременија технологија са аналитичким инструментом високе прецизности и софтвером за развој сопственог развоја. Ово нам омогућава да изградимо целуларни дизајн тако да ефикасно решимо капацитете ћелија, конструкцију језгре, димензију полних комада, постављање прстена тежак проблем. У закључку који нам омогућава да изведемо ДОЕ експерименталне дизајне како би оптимизирали конфигурацију производа. Центар за истраживање и развој ПЛБ ћелија поседује одличну тест линију и опрему за контролу. Интегритет способности тестирања и евалуације ћелија, 100% како би осигурали сигурност и поузданост ПЛБ производа.

Центар за истраживање и развој апликација БМС & ПАЦК

Наш тимски приступ примјењује стручњаке из компанија које су наведене у листингу, са више од 10 година радног искуства у ЕВ, путничким аутомобилима, логистичким камионским пројектима. Поред тога, ово велико искуство је присутно у иновацијама у термичком менаџменту, тренутном управљању пољима и дизајну структуралне чврстоће.

Центар за истраживање и развој БМС & ПАЦК-а сарађивао је са др Цхен Зхенг Лабораторијом Мицхиган Университи УСА и другим међународно познатим институцијама. Кроз ову сарадњу реализовао је развој у високим безбедносним, практичним БМС системима, техникама активне и пасивне еквилизације, процени стања батерије на мрежи и стратегији сигурности. Резултат тога су параметри перформанси који се приближавају ограничењима тренутних индустријских могућности, као и индустријским бенчмарком.

Било какво питање слободно јавите ми, увек смо спремни на вашу услугу!